Câştigul salarial mediu net a crescut cu 12,7% în interval de un an

Câştigul salarial mediu În luna mai 2024, câştigul...

Cod roșu și pe șine. Trenurile circulă cu viteză redusă

Trenurile circulă cu viteză redusă. Traficul feroviar se...

Eurostat: Aproape un sfert dintre români nu își permit o masă adecvată

Studiu Eurostat Aproape 1 din 10 locuitori ai...

Rusia, incapabilă să mai producă proiectile anti-tanc „Mango”? Rostec deschide fabrică în India

ExterneRusia, incapabilă să mai producă proiectile anti-tanc „Mango”? Rostec deschide fabrică în India

Rusia, incapabilă să mai producă proiectile anti-tanc „Mango”? Firma rusă de stat Rostec a anunțat că a organizat producţia în India de proiectile perforatoare de suprafeţe armate, supranumite „Mango”, utilizate de tancurile ruseşti împotriva blindatelor inamice.

Firmă din rusia de stat Rostec a declarat că unitatea sa de export de arme a organizat producţia în India de proiectile perforatoare de suprafeţe armate utilizate de tancuri de luptă ruseşti, transmite News.ro, citând Reuters.

Rostec a publicat anunţul înaintea vizitei în Rusia din 8-9 iulie a prim-ministrului indian Narendra Modi, care va purta discuţii cu preşedintele Vladimir Putin.

Rusia, incapabilă să mai producă proiectile anti-tanc „Mango”? Rostec deschide fabrică în India
Proiectilele ”Mango” care vor fi produse în India sunt proiectate pentru a fi trase din tunurile tancurilor T-72 şi T-90 pe care le folosesc forţele terestre ale Indiei, a spus Rostec.

„Proiectilele vă permit să loviţi tancuri moderne, echipate cu protecţie combinată. Diferite variante ale acestor vehicule de luptă sunt în serviciu în India”, se spune în comunicatul său.

Rostec a spus că are, de asemenea, planuri de a stabili producţia de praf de puşcă în India, ca parte a eforturilor guvernului indian de a produce mai multe mărfuri străine în India.

Moscova a furnizat de mult timp echipamente armatei indiene.

Citeste si alte articole: