Câştigul salarial mediu net a crescut cu 12,7% în interval de un an

Câştigul salarial mediu În luna mai 2024, câştigul...

Cod roșu și pe șine. Trenurile circulă cu viteză redusă

Trenurile circulă cu viteză redusă. Traficul feroviar se...

Eurostat: Aproape un sfert dintre români nu își permit o masă adecvată

Studiu Eurostat Aproape 1 din 10 locuitori ai...

Cine a câștigat task-ul „Atinge, Cunoaște, Câștigă”. Ce premiu a anunțat Simona Gherghe

MedicalCine a câștigat task-ul „Atinge, Cunoaște, Câștigă”. Ce premiu a anunțat Simona Gherghe

O nouă provocare a avut loc în casa Mireasa, sezonul 9. Este vorba despre task-ul „Atinge, cunoaște, câștigă”. Iată ce concurente și-au recunoscut iubiții, legate fiind la ochi!

Provocarea inedită a presupus ca fiecare concurentă de la Mireasa să își recunoască iubitul, în timp ce era legată la ochi. În emisia de astăzi, Simona Gherghe a anunțat cine a câștigat task-ul „Atinge, Cunoaște, Câștigă”.

Mireasa sezonul 9, 3 iulie 2024. Ce fete și-au recunoscut iubiții la task-ul „Atinge, cunoaște, câștigă”

După ce au fost legate la ochi, concurentele de la Mireasa au fost puse la grea încercare. Fetele au fost nevoite să îi pipăie nu doar pe partenerii lor, ci și pe alți băieți din casă în încercarea de a-și identifica propriul iubit. Dintre toate, se pare că doar Maria, Cristina și Antonia și-au recunoscut iubiții.

După ce a anunțat cine sunt câștigătoarele task-ului, Simona Gherghe a dezvăluit în ediția din 3 iulie 2024 și ce premiu au obținut acestea. Moderatoarea emisiunii a precizat că cele trei fete au dreptul să petreacă o oră alături de iubiții lor în jacuzzi, dar și să își comande un meniu de la fast-food.

„Premiul este, fetelor, în felul următor: câte o oră în jacuzzi alături de partenerul vostru. O să vă alegeți voi ziua, azi, mâine și poimâine și un meniu fast-food”, a fost anunțul Simonei Gherghe.

Citeste si alte articole: