Bugetul casei. Cum să-l organizezi ca să economisești

Bugetul casei Cu toții ne dorim să punem...

Vrei o mașină? Trebuie să răspunzi la trei întrebări

Achiziție mașină Când te-ai hotărât să-ți cumperi o...

Tatăl Deliei a intrat în direct. Ce cuvinte grele i-a adresat doamnei Iuliana

MedicalTatăl Deliei a intrat în direct. Ce cuvinte grele i-a adresat doamnei Iuliana

Tatăl Deliei a intrat în direct la Mireasa, Capriciile Iubirii și a avut o discuție tensionată cu doamna Iuliana, după ce aceasta a făcut mai multe comentarii la adresa fiicei sale.

Mireasa, sezonul 9. Ce a spus tatăl Deliei în intervenția live de la Mireasa, Capriciile Iubirii

A început un scandal uriaș în casa Mireasa, după ce tatăl Deliei a urmărit tot ce au vorbit doamna Iuliana și Antonia despre fiica lui. Mama lui Ștefan a fost acuzată că a făcut comentarii urâte despre Delia, iar totul ar fi fost înregistrat de camerele de filmat.

Domnul Cristinel a spus că Delia se afla la cununie în Maramureș în acel moment, iar cele două ar fi profitat de lipsa ei și ar fi făcut comentarii răutăcioase. Bărbatul a fost foarte revoltat și a insistat să îi ceară explicații doamnei Iuliana pentru ce ar fi spus.

„Vreau să vorbim. Aduceți-vă aminte de ziua în care erați în baie cu Antonia și Delia era plecată la cununie, în Maramureș. Să îmi spuneți și mie ce ați discutat, dacă se poate. Credeți-mă că eu nu pot să reproduc ce a vorbit doamna. Să îi mai aduc aminte că a spus așa: <<Abia aștept să vină Delia în casă ca să explodeze!>>. E plin Internetul cu dumneavoastră și cu Antonia”, a declarat tatăl Deliei la Mireasa, Capriciile Iubirii.

Mireasa, sezonul 9. Ce spune doamna Iuliana

Doamna Iuliana a spus că în casă există camere de filmat, care înregistrează tot ceea ce se întâmplă, motiv pentru care nu are de ce să se ascundă. Mai mult, mama lui Ștefan le-a luat apărarea Mariei și fiului ei în conflictul legat de Natalia.

„Eu nu am nimic de ascuns. Mi-am asumat tot ce am spus… Cred că dacă era ceva, sunt materiale, sunt camere care văd și orice discuție care se poartă aici…”, a declarat doamna Iuliana.

Citeste si alte articole: