Câştigul salarial mediu net a crescut cu 12,7% în interval de un an

Câştigul salarial mediu În luna mai 2024, câştigul...

Cod roșu și pe șine. Trenurile circulă cu viteză redusă

Trenurile circulă cu viteză redusă. Traficul feroviar se...

Eurostat: Aproape un sfert dintre români nu își permit o masă adecvată

Studiu Eurostat Aproape 1 din 10 locuitori ai...

Delia și Maria, protagonistele unui conflict de proporții. Ce acuzații și-au adus

MedicalDelia și Maria, protagonistele unui conflict de proporții. Ce acuzații și-au adus

Delia și Maria și-au aruncat replici tăioase în ediția Mireasa, sezonul 9 din 3 iulie 2024. De la ce a pornit și ce acuze și-au adus cele două în direct!

Mireasa sezonul 9, 3 iulie 2024. Delia și Maria, scandal în direct

Între Delia și Maria s-a iscat o discuție aprinsă în casa Mireasa. Cele două concurente s-au contrazis pe motivul curățeniei, însă cearta a scos la iveală că cele două aveau mai multe să își reproșeze.

„Cred că nu ai cu cine să te cerți și cauți motiv. Ți-am văzut caracterul, Maria. Ai chef să te cerți cu toată lumea. Un om când nu e fericit cu propria persoană caută să se uite în grădina altei persoane”, i-a replicat Delia Mariei.

Imaginile au fost apoi discutate în platoul Mireasa. Maria a acuzat-o pe Delia că formează un cuplu cu Liviu, după ce i s-a atras atenția că este în top și nu are o relație. Din punctul ei de vedere, între cei doi nu există sentimente autentice.

„Asta este personalitatea Deliei. Asta o definește pe ea. A început relația cu Liviu, pentru că s-a adus în discuție că este în top și nu are relație. Apoi și-a făcut cuplu cu Liviu și a spus că nu a simțit nimic și că sentimentele ei sunt pentru Dediș și apoi mare iubire pentru Liviu. Din punctul meu de vedere nu e nimic între ei”, a fost părerea Mariei.

Citeste si alte articole: