Câştigul salarial mediu net a crescut cu 12,7% în interval de un an

Câştigul salarial mediu În luna mai 2024, câştigul...

Cod roșu și pe șine. Trenurile circulă cu viteză redusă

Trenurile circulă cu viteză redusă. Traficul feroviar se...

Eurostat: Aproape un sfert dintre români nu își permit o masă adecvată

Studiu Eurostat Aproape 1 din 10 locuitori ai...

Delia și Liviu au aniversat trei luni de relație. Cum și-a surprins concurenta logodnicul

MedicalDelia și Liviu au aniversat trei luni de relație. Cum și-a surprins concurenta logodnicul

Delia și Liviu au împlinit trei luni de când formează un cuplu în casa Mireasa. Cei doi concurenți s-au întrecut în surprize, dar și în promisiuni de iubire.

Delia și Liviu au aniversat trei luni de relație în casa Mireasa, sezonul 9

Delia și Liviu au avut motiv de sărbătoare, deoarece au împlinit trei luni de relație. Cei doi și-au făcut surprize reciproc, concurenta fiind prima care a pus la cale un moment romantic. Aceasta a organizat „o ieșire în pub”, iar logodnicul ei a fost extrem de impresionat de gest.

„Mulțumesc din suflet, mulțumesc pentru tot (…) Ce șmecher e, e ceva frumos. Se pare că ai comandat tot ceva pe gustul meu (…) Am puține emoții. Te iubesc. Deci trebuie să rememorăm toate momentele noastre. Prima întâlnire a fost cina la restaurant, a doua a fost nuntă în Vaslui, și cu ocazia asta trebuie să ajungem în Vaslui să vedem dacă e la fel, și astăzi aici”, a spus Liviu de la Mireasa.

Cu emoție în glas, Delia și Liviu au rememorat momentele frumoase, dar și cele dificile din cadrul competiției. Cei doi și-au exprimat din nou iubirea și au vorbit despre planurile de viitor. Fericită pentru cei doi a fost și Doamna Viorica, mama concurentului.

„Nu o să plec nicăieri. Tot aici o să fiu, și că tot veni vorba de asta, o să îți fac și o casă. Să ne construim amândoi o casă. Tu mă ajuți cu tot. Îmi doresc să îmi fac casa noastră (…) Eu zic că o să ne iubim și mai mult”, a mai declarat concurentul.

Citeste si alte articole: