Bugetul casei. Cum să-l organizezi ca să economisești

Bugetul casei Cu toții ne dorim să punem...

Vrei o mașină? Trebuie să răspunzi la trei întrebări

Achiziție mașină Când te-ai hotărât să-ți cumperi o...

Caz ireal în Ucraina. O bandă de criminali a furat ajutoarele primite de familiile soldaților morți

ExterneCaz ireal în Ucraina. O bandă de criminali a furat ajutoarele primite de familiile soldaților morți

Un caz ireal se întâmplă în Ucraina, unde membrii unei bande criminale au extorcat familiile militarilor morți pe front. Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) a anunțat că doi membri ai organizației au fost reținuți și riscă până la 12 ani de închisoare pentru fapta comisă.

Caz ireal în Ucraina. Organizația criminală au extorcat de bani soți și fiul în vârstă de 20 de ani ai unui soldat ucis pe frontul din Ucraina. Potrivit primelor informații, banda de criminali ar fi solicitat un procent primit din ajutorul financiar primit din partea statului.

Suspecții ar fi obținut de aproximativ cinci milioane de grivne ucrainene, echivalentul a 97.250 de lire. Pentru a intra în posesia banilor, criminalii l-au urmărit și ulterior amenințat pe tânărul de 20 de ani, timp în care „puneau presiune psihologică asupra mamei acestuia.

Caz ireal în Ucraina

Familia unui soldat ucis pe front, extorcată de o bandă de criminali

Mai mult, banda de criminali i-a cerut familiei militarului decedat pe frontul din Ucraina să-l recunoască drept fiul nelegitim pe unul din membrii bandei. Pentru fapta comisă cei doi suspecți riscă să stea până la 12 ani în spatele gratiilor.

Între timp, civili nevinovați mor în continuare din cauza războiului. Cel puțin șase persoane au decedat și alte 100 au fost rănite în urma unui atac cu drone și rachete ucrainene, potrivit unui anunț făcut de autoritățile ruse.

Între timp războiul din Ucraina continuă cu noi victime în rândul copiilor
Aceeași sursă precizează că printre victime de află și doi copii care au murit din cauza resturilor desprinse din rachetele doborâte de antiaeriană rusă din Sevastopol, Crimeea, peninsula anexată ilegal de Rusia în 18 martie 2014.

În privința numărului de persoane rănite în atacul ucrainean din 23 iunie, ministerul rus al Sănătății a anunțat că ar fi vorba de 124 de persoane. În regiunea Belgorod, situată la granița cu Ucraina, alte trei persoane au fost rănite și una ucisă după ce dronele ucrainene au atacat orașul Grayvoron, potrivit Sky News.

Citeste si alte articole: