Câştigul salarial mediu net a crescut cu 12,7% în interval de un an

Câştigul salarial mediu În luna mai 2024, câştigul...

Cod roșu și pe șine. Trenurile circulă cu viteză redusă

Trenurile circulă cu viteză redusă. Traficul feroviar se...

Eurostat: Aproape un sfert dintre români nu își permit o masă adecvată

Studiu Eurostat Aproape 1 din 10 locuitori ai...

Nicuşor Dan: Lucrările pentru reabilitarea Podului Grant continuă

EconomieNicuşor Dan: Lucrările pentru reabilitarea Podului Grant continuă

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a precizat că lucrările pentru reabilitarea Podului Grant continuă fără afectarea traficului rutier şi a oferit asigurări că va fi finalizată „reabilitarea Podului Grant în luna august a acestui an, aşa cum am promis, mai devreme cu 12 luni decât termenul contractual”.

„Lucrările pentru reabilitarea Podului Grant continuă fără afectarea traficului rutier. Administraţia Străzilor Bucureşti lucrează în prezent atât la pod, cât şi la stâlpii de susţinere, se montează structura de rezistenţă din aluminiu, se fac reparaţii cu mortare speciale şi se aplică vopseaua anticorozivă. De asemenea, se fac pregătiri pentru montarea parapetului direcţional pe sensul Turda-Crângaşi şi se fac lucrări de cofrare şi betonare a ultimilor trei stâlpi de rezistenţă”, a scris Nicuşor Dan, marţi pe Facebook.

Edilul general a mai spus că, în paralel, sunt făcute lucrări la partea interioară a podului, stâlpi şi grinda parapet pe zona de cale ferată, iar aceste lucrări sunt executate doar pe timpul nopţii pentru a nu afecta circulaţia trenurilor.

Citeste si alte articole: