Câştigul salarial mediu net a crescut cu 12,7% în interval de un an

Câştigul salarial mediu În luna mai 2024, câştigul...

Cod roșu și pe șine. Trenurile circulă cu viteză redusă

Trenurile circulă cu viteză redusă. Traficul feroviar se...

Eurostat: Aproape un sfert dintre români nu își permit o masă adecvată

Studiu Eurostat Aproape 1 din 10 locuitori ai...

Prețul mediu pentru vânzarea apartamentelor din București, cu 10% mai mare față de 2023

ImobiliarePrețul mediu pentru vânzarea apartamentelor din București, cu 10% mai mare față de 2023

În luna februarie, la București, prețul mediu pentru vânzarea apartamentelor noi a fost cu cu 10% mai ridicat față de aceeași lună a anului anterior și cu 3% mai mare față de luna ianuarie 2024, arată datele Storia.

Prețul mediu solicitat pentru vânzarea unui apartament nou a fost de 1.751 euro/metru pătrat. Apartamentele vechi au avut un preț de cerere de 1.739 euro/metru pătrat, cu 9% mai ridicat față de luna februarie 2023.

La nivel național, în luna februarie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 9% comparativ cu luna februarie a anului trecut.

Prețul solicitat pe metru pătrat pentru apartamentele noi de vânzare a crescut cu 10% în luna februarie 2024 vs. februarie 2023, în timp ce prețul apartamentelor vechi a crescut, în medie, cu 8%

Cele mai ridicate prețuri la nivel național rămân în Cluj-Napoca, unde prețurile medii pentru apartamentele noi și vechi au fost de 2.619 euro/metru pătrat, o creștere de 6%, respectiv 11% față de 2023.

CITEȘTE ȘI: Prețurile apartamentelor vechi nu mai cresc accelerat

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESS| ȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

Articolul Prețul mediu pentru vânzarea apartamentelor din București, cu 10% mai mare față de 2023 a fost publicat prima dată în Money Buzz! • Știri Economice, Știri Financiare, Știri Business

Vezi sursa originala: Moneybuzz.ro

Citeste si alte articole: