Calendar Evaluare Națională: clasele a II-a, a IV-a și a VI-a în anul școlar 2023-2024

Calendarul pentru evaluările naționale la finalul claselor...

Vânzarea de energizante către minori, interzisă prin lege

Vânzarea de energizante către minori, interzisă prin...

Grupul britanic de presă Sky anunţă că desfiinţează 1.000 de posturi în 2024 în Regatul Unit, la o zi după ce Channel 4 anunţă o reducere 18% a personalului şi mutarea din sediul de la Londra

EconomieGrupul britanic de presă Sky anunţă că desfiinţează 1.000 de posturi în 2024 în Regatul Unit, la o zi după ce Channel 4 anunţă o reducere 18% a personalului...

”Tot mai mulţi clienţi aleg” serviciile de televiziune pe Internet, ”care nu necesită instalaţii speciale, ceea ce ne-a condus să modificăm numărul de posturi de care vem nevoie pentru a en furniza serviciile”, anunţă Sky într-o declaraţie transmisă AFP.

Cele aproximativ 1.000 de locuri de muncă desfiinţate reprezintă aproape 4% dintre cei 20.000 de salariaţi ai hripului în Regatul Unit.

Sky Group, specializat în producţia şi difuzarea televizată – prezent în şaase ţări europene – are în total 32.000 de angajaţi.

Această veste intervine la o zi după ce postul britanic de televiziune Channel 4 a anunţat o reducere a personalului cu 18% – aproximativ 200 de concedieri, şi mutarea din sediul de la Londra, invocând o ”încetinire rapidă a economiei britanice şi a cereri pe priaţa publicitară”.

Citeste si alte articole: