Calendar Evaluare Națională: clasele a II-a, a IV-a și a VI-a în anul școlar 2023-2024

Calendarul pentru evaluările naționale la finalul claselor...

Vânzarea de energizante către minori, interzisă prin lege

Vânzarea de energizante către minori, interzisă prin...

Diva Inna, mai îndrăgostită ca niciodată de Deliric! Cei doi formează cuplul perfect!

MedicalDiva Inna, mai îndrăgostită ca niciodată de Deliric! Cei doi formează cuplul perfect!

Inna și Deliric par mai îndrăgostiți ca niciodată! Această impresie nu vine doar din surse obișnuite, ci și din imagini surprinse de paparazzii de la Spynews.ro, cel mai important site de știri mondene din România. Cei doi formează un cuplu perfect, iar fotografii dezvăluie cât de apropiați sunt.

Inna și Deliric trăiesc o poveste de dragoste frumoasă, iar relația lor este înfloritoare. Paparazzii au urmărit cu atenție ce fac cei doi și i-au surprins în momente rare. Fotografiile dezvăluie că sunt profund îndrăgostiți unul de celălalt!

Inna arată că este mai îndrăgostită ca niciodată de Deliric. Paparazzii de la Spynews.ro, lideri în domeniul știrilor mondene din România, sunt mereu în căutarea celor mai recente evenimente cu vedetele țării și au surprins momentele de intimitate dintre cei doi. Artista și logodnicul ei formează un cuplu perfect, iar acest lucru se vede clar. Cum? Ei bine, cei doi îndrăgostiți au fost surprinși plimbându-se pe străzile Bucureștiului și, la un moment dat, au început să se sărute chiar în public.

Fotografiile surprind momentul în care cei doi se plimbau pe jos, stăteau pe telefoane, apoi s-au oprit în fața unui copac, iar Deliric a arătat ceva cu degetul. Mai târziu, au intrat într-un supermarket pentru a cumpăra mâncare la pachet, iar apoi au ieșit cu o pungă în mână.

Pe străzile Capitalei, Inna și logodnicul ei s-au oprit pentru a face poze, iar la un moment dat au întâlnit un cuplu mai în vârstă decât ei. Deliric s-a salutat cu ambii, apoi i-a prezentat pe cei doi Innei. Cei doi artiști au petrecut un timp conversând cu cei doi oameni, au făcut poze, și apoi au plecat spre casă.

Citeste si alte articole: