Calendar Evaluare Națională: clasele a II-a, a IV-a și a VI-a în anul școlar 2023-2024

Calendarul pentru evaluările naționale la finalul claselor...

Vânzarea de energizante către minori, interzisă prin lege

Vânzarea de energizante către minori, interzisă prin...

Anamaria Prodan revine la Antena Stars cu cel de-al optulea sezon al celui mai mare șhow de televiziune din România!

MedicalAnamaria Prodan revine la Antena Stars cu cel de-al optulea sezon al celui mai mare șhow de televiziune din România!

Reality show-ul “Prodanca. Punct și de la capăt” revine la Antena Stars cu cel de-al optulea sezon, având premiera pe data de 3 februarie, la ora 20.00. Această producție continuă povestea familiei, cu un accent pe Anamaria Prodan ca personaj principal. În timpul filmărilor, copiii și prietenii apropiați o vor însoți pe Anamaria în călătoriile sale pe mai multe continente. Atmosfera generală a emisiunii va îmbina cu succes elemente de umor și dramă, iar telespectatorii vor avea ocazia să o urmărească pe protagonista show-ului în calitate de mamă și femeie de afaceri.

Premiera acestui reality show, cu Anamaria Prodan în centrul atenției, va avea loc pe data de 3 februarie.

„Pentru mine, acest reality show este un proiect de suflet, pe care l-am început cu foarte, foarte mulţi ani în urmă, tot în familia Antena. Este un proiect bazat pe dragostea mea faţă de familie, mai ales că eu sunt un om care a crezut foarte tare în instituţia căsătoriei şi în familie. Tocmai de aceea, în momentul în care am făcut ordine în viaţa mea şi a copiilor mei şi am luat hotărârea să încep o nouă viaţă, mi-am dorit să fac asta şi în mod public şi să îmi prezint exact trăirile, tocmai pentru ca şi alte femei să înţeleagă că lupta pentru a-ţi salva familia este ok, dar trebuie să aibă o limită. Că cel mai frumos dar pe care ni l-a dat Dumnezeu este viaţa, viaţă pe care suntem obligaţi să o trăim superb şi mai ales demn! Aşa am luat decizia de a pregăti un nou sezon al acestui reality, care poartă cumva titlul pe care ar fi trebuit să îl poarte întotdeauna – Prodanca. Punct şi de la capăt. Vă invit să ne urmăriţi în fiecare sâmbătă seara, din 3 februarie, de la 20.00, pe Antena Stars”, a declarat Anamaria Prodan.

O echipă de filmare va însoți-o pe Ana în timpul călătoriilor sale, atât în România, cât și în Statele Unite ale Americii, unde a ales să petreacă sărbătorile de iarnă. De asemenea, va explora și alte orașe din Europa, cu scopul de a prezenta telespectatorilor diversele aspecte ale vieții sale.

Familia Anei este compusă din Bebe, care acum este deja adolescent, Rebeca și Sarah, două femei adulte, dintre care una locuiește în New York, iar cealaltă s-a întors acasă după câteva accidentări la baschet. În plus, Nuți, bona și menajera familiei, care îndeplinește și rolul criticului cel mai aspru și prietenei celei mai bune a Anei, precum și cei mai buni prieteni ai Anei, vor fi prezențe constante în viața protagonistei.

Citeste si alte articole: