Banca Transilvania a preluat grupul OTP din România

Tranzacție autorizată Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin...

Licitația Publică Deschisă, pentru închirierea unui spațiu cu destinația “RESTAURANT”, la Aeroportul International Timișoara

Din OrasLicitația Publică Deschisă, pentru închirierea unui spațiu cu destinația “RESTAURANT”, la Aeroportul International Timișoara

Societatea Națională „AEROPORTUL INTERNAŢIONAL TIMIŞOARA “TRAIAN VUIA” SA”, cu sediul în comuna Ghiroda, str. Aeroport nr. 2, județul Timiș, anunță organizarea unei Licitații Publice Deschise pentru închirierea unui spațiu cu destinația de „RESTAURANT”. Acest spațiu este situat la parterul clădirii administrative cu două nivele din incinta Aeroportului Internațional Timișoara – Traian Vuia S.A.

Licitația va avea loc la data de 15.11.2023, la ora 11:00, la sediul SN Aeroportul Internaţional Timişoara “Traian Vuia” SA.

Pentru a participa la licitație, se va plăti o garanție de participare în valoare de 3.000 de euro.

Documentația referitoare la licitație poate fi obținută gratuit de la sediul S.N. Aeroportul International Timișoara – Traian Vuia S.A., Compartimentul Contracte și Achiziții Publice, începând cu data anunțului prezent. De asemenea, se poate solicita documentația printr-o cerere transmisă pe adresa de e-mail office@aerotim.ro sau licitatii.publice@aerotim.ro.

Data și ora limită pentru depunerea ofertelor este 15.11.2023, ora 10:00, la biroul de înregistrare al aeroportului.

Pentru orice informații suplimentare sau clarificări cu privire la documentația de atribuire și desfășurarea licitației, vă rugăm să trimiteți o solicitare scrisă la adresa de e-mail office@aerotim.ro sau licitatii.publice@aerotim.ro.

Citeste si alte articole: