Genunchiul lui Nole. Călcâiul lui Ahile al sportului alb

Genunchiul lui Djokovic dezvăluie de fapt zona...

Mai multe restaurante din Aeroportul Otopeni, închise temporar de ANPC

Restaurante închise ANPC a închis temporar mai multe...

Ciolacu: „Va fi o reformă fiscală”

Anunțul premierului Premierul Marcel Ciolacu a transmis, luni,...

Societatea Piețe S.A. Timișoara a finalizat procesul de digitalizare și pentru Piața „Badea Cârțan”

Din OrasSocietatea Piețe S.A. Timișoara a finalizat procesul de digitalizare și pentru Piața „Badea Cârțan”

În septembrie, Societatea Piețe S.A. Timișoara a introdus posibilitatea scanării unui cod QR cu informații despre producători și detalii online despre spațiile disponibile pentru închiriere în Piața „Iosefin”. Acum, aceeași funcționalitate este disponibilă și pentru o altă piață.

Societatea Piețe S.A. Timișoara a finalizat procesul de implementare și pentru Piața „Badea Cârțan”. Acest spațiu oferă producătorilor posibilitatea de a accesa online informații despre standurile disponibile pentru închiriere, iar cumpărătorii pot scana codul QR pentru a afla mai multe detalii despre producătorul de la care fac cumpărături, chiar în fața standului.

Finalizarea acestui proces în Piața „Badea Cârțan” marchează a doua etapă a inițiativei de digitalizare. La fel ca și în cazul Pieței „Iosefin,” producătorii interesați să închirieze standuri de expoziție în Piața „Badea Cârțan” pot verifica online disponibilitatea acestora și regulile pe care trebuie să le respecte. Informații pot fi accesate pe site-ul www.piete-sa.ro, în secțiunea „Piețe,” în dreptul spațiilor care îi interesează.

Următoarea piață care va beneficia de acest sistem de digitalizare va fi Piața „Dacia,” urmată de Piața „700.”

Citeste si alte articole: