Primăria Timișoara a reușit să modernizeze două străzi din cartierul Ronaț

Din OrasPrimăria Timișoara a reușit să modernizeze două străzi din cartierul Ronaț

Primăria Timișoara a finalizat cu succes lucrările de modernizare a două străzi din cartierul Ronaț, care erau dificil de traversat pe timp de ploaie. Aceste străzi sunt Alexandru Xenopol și Banul Severinului.

„Investiția municipalității a prevăzut modernizarea carosabilului, amenajarea trotuarelor și a acceselor auto la proprietăți, lucrări la sistemul de canalizare menajeră, relocarea stâlpilor de iluminat stradal, relocarea unui tronson din rețeaua de alimentare cu gaz și realizarea unui sistem de canalizație tehnică pentru cabluri”, a transmis instituția.

În plus, Primăria Timișoara continuă procesul de modernizare a străzii Adam Mickiewicz.

„Pe străzile Xenopol și Banul Severinului lucrările sunt gata, am trasat deja marcajele rutiere. Pe strada Mickiewicz mai avem încă de lucru, dar și aici, jumătate din lucrare e gata. Mă bucur că am reușit să facem această investiție în Ronaț, unde am mai avut zone care cu greu le-am putut numi străzi. Pe timp de ploaie, era o aventură să te deplasezi pe aici“, a declarat primarul Dominic Fritz.

Costul total al lucrărilor de modernizare se ridică la 5,4 milioane de lei, TVA inclus, și acest proiect este finanțat din resursele bugetului local.

Citeste si alte articole: