Genunchiul lui Nole. Călcâiul lui Ahile al sportului alb

Genunchiul lui Djokovic dezvăluie de fapt zona...

Mai multe restaurante din Aeroportul Otopeni, închise temporar de ANPC

Restaurante închise ANPC a închis temporar mai multe...

Ciolacu: „Va fi o reformă fiscală”

Anunțul premierului Premierul Marcel Ciolacu a transmis, luni,...

La nivelul municipiului Timișoara s-au modificat sensurile de mers pe mai multe străzi

Din OrasLa nivelul municipiului Timișoara s-au modificat sensurile de mers pe mai multe străzi

Direcția Generală a Poliției Locale Timișoara dorește să informeze șoferii că, în urma deciziilor Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei Timișoara și ale Poliției Rutiere, au avut loc modificări în ceea ce privelte sensurile de mers de pe mai multe străzi din municipiu.

Începând de acum, Strada Cozia are circulație cu sens unic în direcția de la Arieș spre Drubeta, în timp ce Strada Memorandului are circulație cu sens unic de la Drubeta spre Arieș, cu modificări corespunzătoare și pe străzile învecinate.

Echipe de polițiști locali din cadrul Serviciului Rutier sunt prezente în aceste zone pentru a ghida șoferii și pentru a-i informa cu privire la noile sensuri de circulație.

De asemenea, Strada Traian Lalescu a devenit recent stradă cu sens unic dinspre Victor Babeș spre Vasile Pârvan, iar Strada Sabin Drăgoi a devenit stradă cu sens unic de la Bogdan Petriceicu Hașdeu până la Piața Sfântul Nicolae. Este important de menționat că potrivit OUG 195/2002, cu modificările și adiționările ulterioare, circulația pe sectoarele de drum public unde sunt afișate indicatoare de interzicere a accesului este interzisă. Contravenienții se pot aștepta la sancțiuni cuprinse între 290 și 435 de lei, precum și la scăderea a 2 puncte de penalizare de la permis.

În ultimul timp, polițiștii locali au aplicat 27 de sancțiuni pentru astfel de încălcări în diverse zone din oraș.

Citeste si alte articole: