Trei tramvaie blocate, joi dimineața. Un șofer a parcat prea aproape de șine

Din OrasTrei tramvaie blocate, joi dimineața. Un șofer a parcat prea aproape de șine

Joi dimineața, trei tramvaie s-au blocat pe șine din cauza unui șofer care a parcat prea aproape de linii. Garniturile erau pline cu călători care se îndreptau spre locurile de muncă și, în mod probabil, au întârziat din cauza acestei situații. Probleme similare apar tot mai frecvent, iar reprezentanții Societății de Transport Public Timișoara avertizează cu privire la această problemă.

„În această dimineață, în intervalul 08:10 – 09:00, tramvaiele de pe liniile 6, 7 și 8 au rămas blocate în Piața Gh. Doja din cauza unui autoturism parcat în gabaritul tramvaiului. În ultima perioadă, ne-am confruntat cu situații similare care au afectat graficul de circulație al mai multor linii și au creat inconveniente utilizatorilor liniilor afectate”, a declarat STPT.

Polițiștii locali au intervenit la fața locului și l-au sancționat pe șofer cu o amendă în valoare de 580 de lei și au aplicat 3 puncte de penalizare la permisul său. De asemenea, a fost solicitată o echipă de la Timpark pentru a ridica mașina parcată ilegal, însă proprietarul a reușit să ajungă înaintea lor și a mutat vehiculul.

Citeste si alte articole: