Genunchiul lui Nole. Călcâiul lui Ahile al sportului alb

Genunchiul lui Djokovic dezvăluie de fapt zona...

Mai multe restaurante din Aeroportul Otopeni, închise temporar de ANPC

Restaurante închise ANPC a închis temporar mai multe...

Ciolacu: „Va fi o reformă fiscală”

Anunțul premierului Premierul Marcel Ciolacu a transmis, luni,...

Timpark lansează licitația pentru reorganizarea parcării și spațiului public din Piața 700

Din OrasTimpark lansează licitația pentru reorganizarea parcării și spațiului public din Piața 700

Timpark lansează o licitație pentru achiziționarea serviciilor de proiectare destinate reorganizării spațiului public din Piața 700 din Timișoara. Acest proiect are ca scop revitalizarea acestei zone ultracentrale, care se află într-un stadiu avansat de degradare. Prin intermediul acestui proiect, se urmărește accesibilizarea spațiului public pentru pietoni, crearea de noi locuri de parcare și dezvoltarea unui tronson care va conecta Piața Libertății cu Calea Bogdăneștilor pentru cicliști. Suprafața de aproximativ 23.500 mp va fi supusă analizei pentru a găsi soluții moderne și uniforme de amenajare a spațiului public, care să răspundă nevoilor șoferilor, pietonilor și bicicliștilor. Amenajările includ mobilier public de calitate, piste de biciclete conforme standardelor și reabilitarea zonelor degradate cu materiale care se potrivesc caracterului central al zonei.

Această zonă se află la limita vestică a cartierului Cetate și se caracterizează printr-o complexitate urbană specială, întrucât coexistă vechile ruine ale Cetății Timișoara cu construcțiile noi ridicate în secolul 20. Această zonă joacă un rol esențial în tranzitul multimodal, inclusiv tramvaie, autobuze, taxiuri, biciclete și autovehicule. De asemenea, găzduiește o intensă activitate economică, datorită piețelor de legume și flori din apropiere. Străzile vizate de acest proiect sunt: str. Paris, str. Coriolan Brediceanu, str. Colonel Enescu (parțial), str. Martir Radian Belici și intersecția Brediceanu-Sf. Ioan.

Valoarea totală a contractului pentru aceste faze este de 762.400,00 lei, TVA inclus. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 20 noiembrie 2023, ora 15:00. Firmele interesate pot licita prin intermediul sistemului electronic de achiziții publice.

Citeste si alte articole: