Lucrările de proiectare și execuție a viitoarei baze sportive Mircea cel Bătrân vor fi executate de o firmă din Timișoara

Din OrasLucrările de proiectare și execuție a viitoarei baze sportive Mircea cel Bătrân vor fi executate de o firmă din Timișoara

O firmă cu sediul în Timișoara și zece angajați, în colaborare cu alte câteva companii, a câștigat contractul pentru proiectarea și construcția viitoarei baze sportive Mircea cel Bătrân. Valoarea totală a contractului este de aproape cinci milioane de lei, plus TVA, ceea ce înseamnă un total de 5,8 milioane de lei.

Viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără, a confirmat finalizarea licitației pentru proiectarea și construcția Bazei Sportive de pe strada Mircea cel Bătrân, în urma expirării perioadei de contestații.

”Ieri am semnat contractul cu societatea câștigătoare, Atelier Decumanus SRL, ca și lider de asociere, Rogera Prest Com SRL (asociat). Ca și subcontractanți sunt Contact Plus SRL, Geotc CAD SRL, Calor Grup SRL, Construct Business Electric Team SRL”, declară Tabără.

Firma câștigătoare a licitației a obținut contractul la un preț de 4.934.037,46 lei, la care se adaugă TVA, astfel încât prețul total al contractului este de 5.871.504 lei. Acest cost este cu aproximativ 2 milioane de lei mai mic decât estimarea inițială.

Perioada de proiectare a bazei sportive este de 3 luni, în timp ce execuția investiției va dura 14 luni.

Citeste si alte articole: