Șoferilor testaţi pozitiv cu aparatul Drager5000 nu li se face dosar penal

Fără dosar penal După discuțiile de zilele trecute,...

Piețe de investiții. Oportunități de explorat în 2024

Piețe de investiții Specialiștii au o serie de...

Preafrumoasa divă Oana Zăvoranu s-a simțit umilită de Alex Ashraf! Fostul soț și-a lăsat amanta să îi conducă mașina de lux: „Am acceptat această mizerie!”

MedicalPreafrumoasa divă Oana Zăvoranu s-a simțit umilită de Alex Ashraf! Fostul soț și-a lăsat amanta să îi conducă mașina de lux: „Am acceptat această mizerie!”

Divorțul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf a devenit subiectul cu cea mai mare expunere mediatică în acest moment, iar informațiile privind aventura lui devin tot mai controversate. Vedeta a dezvăluit detalii surprinzătoare despre comportamentul lui Alex Ashraf în timpul relației sale extraconjugale, în perioada în care era încă căsătorit cu Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu a simțit că este umilită de Alex Ashraf. Se pare că acesta a făcut tot posibilul pentru a se face plăcut femeii care l-a sedus. Nu numai că a fost acuzat că a folosit banii pe care îi împărțea cu Oana Zăvoranu pentru a-și răsfăța amanta, cumpărându-i un apartament și o mașină, și acoperind costurile intervențiilor chirurgicale estetice ale acesteia, conform informațiilor publicate pe viva.ro, dar a folosit și mașina soției sale pentru a impresiona amanta. Oana Zăvoranu a mărturisit că s-a simțit umilită de Alex Ashraf atunci când a descoperit că acesta a dus-o pe amanta lui la plimbare cu mașina vedetei, care are o valoare semnificativă.

El i-a permis noului său partener să conducă automobilul de lux și bruneta s-a simțit profund dezamăgită când a aflat despre toate aceste detalii șocante referitoare la aventura extraconjugală a soțului ei.

”Am fost foarte, foarte proastă pentru că am acceptat această mizerie din partea lui Alex Ashraf”, a declarat Oana Zăvoranu, pentru repoterii Xtra Night Show.

Citeste si alte articole: