Câştigul salarial mediu net a crescut cu 12,7% în interval de un an

Câştigul salarial mediu În luna mai 2024, câştigul...

Cod roșu și pe șine. Trenurile circulă cu viteză redusă

Trenurile circulă cu viteză redusă. Traficul feroviar se...

Eurostat: Aproape un sfert dintre români nu își permit o masă adecvată

Studiu Eurostat Aproape 1 din 10 locuitori ai...

Amanta lui Alex Ashraf insistă ca el să divorțeze cât mai repede de diva Oana Zăvoranu!

MedicalAmanta lui Alex Ashraf insistă ca el să divorțeze cât mai repede de diva Oana Zăvoranu!

Detalii incendiare au ieșit la iveală în legătură cu cea mai mediatizată despărțire din lumea showbiz-ului! Amanta lui Alex Ashraf pare să insiste ca acesta să obțină divorțul cât mai rapid de la Oana Zăvoranu și să devină un bărbat liber din punct de vedere legal.

După o perioadă lungă de speculații și zvonuri, s-a confirmat oficial că Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au decis să pună capăt căsniciei lor. Decizia a fost luată în urma infidelității lui Alex Ashraf, care a fost cel care a inițiat procedura de divorț. Chiar dacă este un divorț de comun acord, cei doi vor trebui să se întâlnească în instanță pentru a încheia acest capitol al vieții lor.

Se pare că Alex Ashraf a părăsit casa în care a trăit alături de Oana Zăvoranu timp de șapte ani și s-a mutat cu amanta sa, iar cei doi trăiesc acum împreună. Oana Zăvoranu a făcut declarații publice în care a adus acuzații serioase, susținând că Alex Ashraf a cheltuit suma de 162.000 de euro din banii ei pentru a-și răsfăța noua cucerire.

Amanta lui Alex Ashraf pare să fie nerăbdătoare să-l vadă pe acesta devenind un bărbat liber din punct de vedere legal. Ea dorește ca divorțul să se încheie cât mai repede posibil și dă de înțeles că nu poate suporta gândul că el este încă căsătorit.

Oana Zăvoranu a fost foarte directă în reacția sa după ce s-a aflat că urmează să divorțeze. Ea a dezvăluit public detalii despre dificultățile prin care a trecut în ultimul an, de când soțul său actual are o relație cu amanta. Bruneta a fost profund afectată de faptul că Alex Ashraf a cheltuit sume considerabile de bani pentru amanta sa, acoperind costurile operațiilor estetice și cumpărându-i casă și mașină.

”Am dovezi. Sunt impreuna de un an jumate, I-a luat casă și mașină din banii mei, i-a făcut și operații estetice, tot pe banii mei . Din păcate, nu a apreciat nimic din ce a avut de la mine. Când a văzut că începem să avem probleme, i-a cumpărat ei casă și mașină. Cât a fost sub aripa mea, eu l-am protejat.

Știu că mulți oameni din presă știau de mult ce se întâmplă, dar nu au scris ca să mă protejeze pe mine. Și pentru asta vă mulțumesc. El acum face totul pe banii soției, adică pe banii mei. Casă, mobilă, mașină, operații estetice.

Serios. Am dovadă. A cheltuit 162 de mii de euro cu ea, din banii mei. Nu m-ar fi deranjat dacă ar fi fost o femeie ok, o femeie normală, dar vă las pe voi să aflați și să scrieți cu ce se ocupă această domnișoară”, a declarat Oana Zăvoranu.

Citeste si alte articole: