Șoferilor testaţi pozitiv cu aparatul Drager5000 nu li se face dosar penal

Fără dosar penal După discuțiile de zilele trecute,...

Piețe de investiții. Oportunități de explorat în 2024

Piețe de investiții Specialiștii au o serie de...

Marius Elisei vrea să îi facă în ciudă preafrumoasei Oana Roman! Și-a tras o nouă iubită!

MedicalMarius Elisei vrea să îi facă în ciudă preafrumoasei Oana Roman! Și-a tras o nouă iubită!

Marius Elisei, fostul soț al Oanei Roman, a confirmat că se află într-o nouă relație. Despărțindu-se de fiica lui Petre Roman la începutul acestui an, cei doi au avut în ultimele luni mai multe încercări de împăcare. Cu toate acestea, Marius Elisei nu mai dorește să aibă nicio legătură cu Oana Roman și afirmă că acum a găsit femeia pe care a căutat-o întotdeauna. Fostul soț al celei mai cunoscute vedete a confirmat existența unei noi iubite, după ce recent a publicat o fotografie pe rețelele de socializare sugerând că are pe cineva în viața sa. Într-un interviu acordat cancan.ro, Marius Elisei a dezvăluit că se află într-o relație și se simte foarte fericit alături de noua sa parteneră. A subliniat că nu mai dorește să aibă nicio legătură cu fosta sa soție și își dorește să păstreze discreția în ceea ce privește noua poveste de dragoste pe care o trăiește de curând.

„Nu mă mai întrebați de Oana, vă rog eu frumos. Despre ea o întrebați pe ea. Da, iubesc din nou, am o altă relație și simt că acum am tot ceea ce îmi doresc, multă liniște și fericire, altceva nu-mi mai doresc. Numele ei e secret. Nu are nicio relevanță numele ei, contează că eu mă simt bine și sunt foarte fericit.”

În ziua în care a împlinit 37 de ani, fostul soț al Oanei Roman a decis că vrea să se afle despre noua lui iubită. „37… a venit neașteptat de frumos. Cu liniște și fericire. Îi mulțumesc în fiecare zi Bunului Dumnezeu pentru răsplata pe care mi-a dat-o. De mult n-am mai gustat din fericire”, a scris acesta, în dreptul unei fotografii în care, alături de mâna sa și a fiicei lui, se afla și cea a unei tinere, nimeni alta decât actuala sa parteneră.

După ce s-a aflat despre noua relație a lui Marius Elisei, Oana Roman a reacționat și a făcut primele declarații cu privire la acest subiect. Se pare că vedeta nu se simte deloc deranjată de faptul că fostul ei soț are o nouă iubită, dar a mărturisit că au existat în trecut mai multe încercări de a reconstrui familia lor.

„Eu m-am rugat de el să își găsească liniștea și împlinirea pentru ca tensiunile dintre noi să se stingă. Nu suntem separați de 8 luni, din ianuarie până acum au fost tentative eșuate, iar el a stat cu noi în casă până de curând, când am hotărât că nu mai avem vreo șansă să reabilităm relația noastră.“

Citeste si alte articole: