Câştigul salarial mediu net a crescut cu 12,7% în interval de un an

Câştigul salarial mediu În luna mai 2024, câştigul...

Cod roșu și pe șine. Trenurile circulă cu viteză redusă

Trenurile circulă cu viteză redusă. Traficul feroviar se...

Eurostat: Aproape un sfert dintre români nu își permit o masă adecvată

Studiu Eurostat Aproape 1 din 10 locuitori ai...

Bogdana i-a trimis o scrisoare lui Liviu! Mesajul care l-a pus pe gânduri!

MedicalBogdana i-a trimis o scrisoare lui Liviu! Mesajul care l-a pus pe gânduri!

În emisiunea din 27 septembrie, telespectatorii emisiunii „Mireasa” au fost informați că Liviu a primit o scrisoare de la Bogdana, partenera lui de viață. Conform relatărilor, Bogdana se află în prezent în Craiova, unde locuiește la tatăl lui Liviu.

Bogdana a decis să părăsească casa Mireasa după gala de vineri, din data de 22 septembrie 2023, în urma unei competiții strânse cu Alina pentru supraviețuire în show. Publicul a votat într-un număr covârșitor pentru a păstra în competiție pe Alina și a elimina-o pe Bogdana, cu un procent de peste 80%. Această situație a fost o adevărată lovitură pentru Liviu, care a fost profund afectat. De asemenea, Bogdana a simțit presiunea eliminării, dat fiind că nu avea un loc de refugiu stabil după plecarea din concurs.

Cu toate acestea, momentul s-a luminat pentru Liviu atunci când a citit cu bucurie cuvintele scrise de Bogdana în scrisoarea primită. Doamna Lucica a fost bucuroasă să-i împărtășească lui Liviu aceste informații. În plus, Bogdana a subliniat că se simte în largul ei alături de tatăl lui Liviu, unchiul și bunica acestuia, cu care se înțelege foarte bine.

Ce i-a scris Bogdana lui Liviu, la câteva zile de când a părăsit casa Mireasa

„E la noi. E la mine acasă. Se pregătesc de nuntă până vin eu”, a spus Liviu

„Deci e bine. Pot să vorbesc cu ea că se uită non stop. A zis că îi e dor de toată lumea”

„Nici nu știam de ea. Dacă e bine, dacă s-a intergrat! S-a uitat la petrecere în AntenaPLAY și mi-a zis Felicitări, n-ai făcut nimic ieșit din comun”, a spus Liviu, după ce a primit scrisoarea de la Bogdana.

„Vreau să știi că îmi este dor de tine și abia aștept să te văd. Fii diplomat. Lupt pentur noi, t eiuebesc foarte mult! Eu sunt puternică și fac față! Îmi e dor de tine și d eochișorii tăi frumoși. P.S. Vezi că văd și aud tot ce faci. Poți să vorbești cu mine mereu”, se arată în scrisoarea trimisă de Bogdana.

Liviu i-a mulțumit Bogdanei și i-a mărturisit că se gândește permanent la ea.

„E la noi acasă. E totul bine. S-a acomodat, ne așteaptă. Este un pas absolut normal, ținând cont de context”, a explicat Liviu în emisia live de Mireasa de pe 27 septembrie 2023.

Doamna Lucica a spus că nu a avut vreun moment de îngrijorare, chiar ea sfătuind-o să meargă acasă la soțul ei.

Citeste si alte articole: