Șoferilor testaţi pozitiv cu aparatul Drager5000 nu li se face dosar penal

Fără dosar penal După discuțiile de zilele trecute,...

Piețe de investiții. Oportunități de explorat în 2024

Piețe de investiții Specialiștii au o serie de...

Bia și Robert au avut parte de momente tandre! Reacția neobișnuită a doamnei Anina!

MedicalBia și Robert au avut parte de momente tandre! Reacția neobișnuită a doamnei Anina!

Bia și Robert au experimentat momente de tandrețe în intimitatea dormitorului, iar nimic nu a rămas neobservat de camerele de filmat. În ediția emisiunii „Mireasa” de pe 27 septembrie 2023, telespectatorii au avut ocazia să observe cât de aproape s-au apropiat cei doi concurenți în cadrul sezonului 8.

Într-un mod plin de sensibilitate, Bia și Robert au împărtășit atingeri și cuvinte dulci. Robert a adăugat, cu afecțiune: „Bia, ești o tânără extrem de frumoasă!” Bia, la rândul ei, a exprimat dorința de a-și petrece mai mult timp împreună, afirmând: „Nu vreau să se închidă ușile, aici vreau să rămân să dorm.”

Surprinzător pentru fanii emisiunii „Mireasa”, Robert și Bia au reușit să depășească tensiunile anterioare și să-și manifeste interesul unul față de celălalt, în ciuda conflictelor recente, în care Robert se simțise ironizat de Bia, iar mama sa avusese un schimb neplăcut de cuvinte cu tânăra.

Bia și Robert au avut parte de momente pasionale în casa Mireasa, în timp ce doamna Anina îi căuta. Ce au surprins camerele și cum a reacționat mama băiatului când a văzut imaginile: „Vreau să ne lămuriți și pe noi”
În acest timp, doamna Anina își căuta fiul:

„Aud că vine cineva. Știi cine e?”, l-a întrebat Bia pe Robert, băiatul răspunzând afirmativ.

După ce a văzut imaginile cu Bia și Robert, doamna Anina a zâmbit cu gura până la urechi:

„Acum… așa e cu îndrăgosteala asta. Dar vreau să ne lămuriți și pe noi: e cunoaștere, sau ați mer mai departe? Eu nu mi-am văzut niciodată băiatul în ipostaze de genul. E frumos, dar nu știu dacă vreau să văd tot. Hotărâți-vă că eu văd alte etape acolo. Dar sunteți drăguți, ce să zic”, a spus doamna Anina în emisia live de Mireasa de pe 27 septembrie 2023.

„O să știți la momentul oportun. Suntem într-o cunoaștere. Erau uși deschise, am luat-o ca pe o oportunitate”, a spus Robert în live.

Citeste si alte articole: