Șoferilor testaţi pozitiv cu aparatul Drager5000 nu li se face dosar penal

Fără dosar penal După discuțiile de zilele trecute,...

Piețe de investiții. Oportunități de explorat în 2024

Piețe de investiții Specialiștii au o serie de...

De ce s-au sărutat Madi și Sergiu?

MedicalDe ce s-au sărutat Madi și Sergiu?

În sezonul 8 al emisiunii „Mireasa”, Madi și Sergiu au schimbat un sărut intim. Acești tineri au decis să păstreze acest moment doar pentru ei, dezvăluindu-l doar doamnei Maria și lui Adrian. Restul concurenților au aflat despre sărutul lor în timpul emisiunii live din 26 septembrie 2023. Madi și Sergiu au făcut publică relația lor și au primit aplauze entuziaste din partea tuturor.

Madi și Sergiu s-au săruta. Cei doi formează un cuplu: ”Te ador”

Sergiu și Madi s-au sărutat. După ce s-au jucat pe terasă, cei doi au petrecut timp împreună și în casa Mireasa. Deși cu doar câteva momente înainte, fata îi spunea să nu o sărute, curând asta se întâmpla.

Tinerii s-au mușcat, pupat și ținut în brațe. ”Promit că nu o să-ți mai dau drumul niciodată”, i-a spus Sergiu după ce s-au sărutat. Cei doi au continuat să se țină în brațe și să se sărute.

”Sper să fii albinuța mea pentru toată viața. Măi, albinuțo, te ador”, i-a mai zis el. ”Și eu te ador”, i-a răspuns Madi, după ce i-a transmis că nu mai doarme la noapte.

Întrebați dacă formează un cuplu, Madi și Sergiu au răspuns afirmativ. ”Da, sunt îndrăgostit de Madi”, a spus el. ”Poate ți se pare, dacă ai mai spus că ai fost”, a afirmat concurenta.

Citeste si alte articole: