Bugetul casei. Cum să-l organizezi ca să economisești

Bugetul casei Cu toții ne dorim să punem...

Vrei o mașină? Trebuie să răspunzi la trei întrebări

Achiziție mașină Când te-ai hotărât să-ți cumperi o...

Atenție! În perioada 30 septembrie-2 octombrie, traficul rutier pe strada Mircea Hoinic va fi închis

Din OrasAtenție! În perioada 30 septembrie-2 octombrie, traficul rutier pe strada Mircea Hoinic va fi închis

La cererea Casei de Cultură a Municipiului Timișoara, Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara a aprobat închiderea circulației rutiere pe strada Mircea Hoinic, în zona Pieței Petőfi Sandor, în perioada 30 septembrie 2023 (ora 10:00) – 2 octombrie 2023 (ora 04:00). Acest lucru se va întâmpla pentru a permite desfășurarea evenimentelor dedicate „Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice”, care este sărbătorită în întreaga lume la data de 1 octombrie.

De asemenea, la cererea Aquatim, traficul rutier va fi închis pe Calea Torontalului, la intersecția cu strada Arthur Rubinstein, în perioada 29 septembrie 2023 (ora 20:00) – 1 octombrie 2023 (ora 17:00). Această măsură este necesară pentru a permite efectuarea lucrărilor la rețeaua de apă și canalizare și face parte din obiectivul „CL12: Execuție rețele de apă și canalizare, Timișoara Nord Lot 2”.

Primăria Timișoara îi sfătuiește pe șoferi să utilizeze rute alternative în intervalele menționate, evitând zonele în care au loc evenimente publice sau lucrări.

Citeste si alte articole: