România: consumul de droguri a coborât la vârsta de 9 – 10 ani

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate...

Actele necesare pentru înscrierea la liceu 2024

În perioada 25 – 30 iulie 2024,...

Sondaj: 6 români din 10 cred că nivelul lor de bunăstare va crește

Unii români sunt optimiști. Șase din zece români...

Se caută personal pentru Centru Cultural și Educațional Kuncz

Din OrasSe caută personal pentru Centru Cultural și Educațional Kuncz

Primăria Timișoara caută să angajeze 11 persoane pentru a lucra în noul Centru Cultural și Educațional Kuncz, care este finanțat cu fonduri europene. Concursurile pentru aceste poziții au fost lansate de către Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara.

„La ce te poți aștepta. Un mediu de lucru motivant: Centrul Cultural și Educațional Kuncz oferă un spațiu modern și dotat cu toate facilitățile, pentru desfășurarea activităților sociale și educaționale; Colaborare în echipă: Vei face parte dintr-o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul asistenței sociale, care împărtășesc aceeași pasiune pentru ajutorarea comunității. Impact social pozitiv: Munca ta va avea un impact semnificativ asupra comunității, ajutând persoanele vulnerabile să-și îmbunătățească calitatea vieții”, a transmis Primăria Timișoara.

Pozițiile disponibile includ funcții de șef serviciu, asistent social, psiholog, educator, paznic și îngrijitor. Informații detaliate despre condițiile de participare pot fi găsite AICI.

Citeste si alte articole: