Șoferilor testaţi pozitiv cu aparatul Drager5000 nu li se face dosar penal

Fără dosar penal După discuțiile de zilele trecute,...

Piețe de investiții. Oportunități de explorat în 2024

Piețe de investiții Specialiștii au o serie de...

McDonald’s deschide un restaurant nou, la Piteşti

EconomieMcDonald’s deschide un restaurant nou, la Piteşti

McDonald’s extinde rețeaua de restaurante prin inaugurarea celui de-al 98-lea local, situat în Pitești, în zona de nord a orașului, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 158 B.

Noul restaurant McDonald’s din Pitești ocupă o suprafață de aproximativ 400 de metri pătrați și are o capacitate de 98 de locuri în interior, precum și 60 de locuri pe terasă. Acesta oferă servicii precum McDelivery, Drive-Thru și McCafé.

Investiția în acest proiect, realizată de Premier Restaurants, operatorul lanțului de restaurante pe plan local, a însumat peste 11 milioane de lei. Acest restaurant marchează o noutate în portofoliul McDonald’s prin implementarea de panouri fotovoltaice.

McDonald’s Pitești dispune de tehnologii moderne pentru prepararea și servirea produselor, inclusiv ecrane digitale pentru afișarea meniului, disponibile atât în interiorul restaurantului, cât și la linia de drive, precum și kiosk-uri pentru comenzi.

Programul de funcționare al restaurantului este următorul: de luni până joi și duminică, între orele 07:00 și 24:00, vineri și sâmbătă între 07:00 și 02:00, iar linia de drive este deschisă non-stop.

Citeste si alte articole: