Șoferilor testaţi pozitiv cu aparatul Drager5000 nu li se face dosar penal

Fără dosar penal După discuțiile de zilele trecute,...

Piețe de investiții. Oportunități de explorat în 2024

Piețe de investiții Specialiștii au o serie de...

De ce femeile mimează orgasmul?

MedicalDe ce femeile mimează orgasmul?

Conform celor mai recente cercetări, se constată că un număr alarmant de 46% dintre femei simulează orgasmul în timpul actului sexual. Care este, de fapt, principalul impediment în calea atingerii fericirii?

Într-un studiu publicat în luna septembrie 2023, la care au participat 1.000 de adulți, s-a constatat că 46% dintre femei au admit că au simulat orgasmul, în timp ce 38% dintre bărbați au recunoscut că au făcut același lucru în cadrul relațiilor lor intime.

„Există mai multe motive, atât fizice, cât și psihologice, care ar putea face dificilă atingerea orgasmului și să vă decideți să falsificați unul. Obstacolul nr. 1 în calea obținerii unui orgasm pentru participanții noștri a fost respirația urât mirositoare a partenerului lor”, se arată în studiu cercetătorilor de la Innerbody.

Pe lângă acestea, participanții au menționat, de asemenea, că printre cele mai frecvente dificultăți în atingerea orgasmului sexual se numără pozițiile sexuale dureroase, condițiile neobișnuite de temperatură în cameră, iluminarea inadecvată și preocuparea excesivă.

Cu toate acestea, conform cercetătorilor de la Innerbody, halitoza este adesea un factor care îi determină pe partenerii nemulțumiți să simuleze plăcerea în dormitor, cu toate că mai mulți indivizi au afirmat că, de fapt, doar doreau să încheie actul sexual. „În timp ce respirația urât mirositoare și o poziție de sex incomodă sunt doi factori care pot duce la simularea orgasmului, cel mai frecvent motiv pentru simularea orgasmului a fost dorința ca sexul să se termine.”

De fapt, sondajul a constatat că milenialii sunt autorii nr. 1 ai mimatului, vizând 48% dintre persoanele cu vârste cuprinse între 25 și 40 de ani. Doar 27% dintre cei din Generația Z au recunoscut că au jucat acest rol, iar doar 20% dintre cei din Generația X sunt vinovați de ”escrocherie”: „Motivația de a simula un orgasm depinde în mare măsură de obiectivele tale din relație și de stilul general interpersonal de conectare și comunicare”, au mai scris cei care au realizat sondajul.

Citeste si alte articole: