Șoferilor testaţi pozitiv cu aparatul Drager5000 nu li se face dosar penal

Fără dosar penal După discuțiile de zilele trecute,...

Piețe de investiții. Oportunități de explorat în 2024

Piețe de investiții Specialiștii au o serie de...

Amazon va include publicitate în serviciul de streaming Prime Video; Opţiunea fără publicitate va costa în SUA cu 2,99 dolari în plus

EconomieAmazon va include publicitate în serviciul de streaming Prime Video; Opţiunea fără publicitate va costa în SUA cu 2,99 dolari în plus

Publicitatea pe serviciul Prime Video, cunoscut pentru emisiuni precum ”The Boys” şi ”The Marvelous Mrs. Maisel”, va fi lansată în SUA la începutul anului 2024, iar ulterior în alte ţări, pe parcursul anului.

Dacă clienţii din SUA nu doresc reclame, vor trebui să plătească suplimentar 2,99 dolari pe lună. Evenimentele live şi cele sportive vor continua să includă reclame în acest nivel, a spus compania în anunţul său.

Clienţii principali vor primi un e-mail în săptămânile premergătoare lansării publicităţii, care va include opţiunea de a se înscrie la nivelul fără reclame.

”Pentru a continua să investim în conţinut convingător şi să continuam să creştem această investiţie pe o perioadă lungă de timp, de la începutul anului 2024, emisiunile şi filmele Prime Video vor include reclame limitate”, a spus compania într-o postare de vineri.

Amazon a spus că intenţionează să aibă în mod semnificativ mai puţine reclame decât televiziunea prin cablu şi alţi furnizori de streaming”.

Prime Video se va alătura acum serviciilor de streaming rivale, inclusiv Netflix , Warner Bros. Max al Discovery şi Disney Hulu şi Disney+, care se bazează pe publicitate.

Opţiunile susţinute de publicitate nu numai că oferă consumatorilor o opţiune mai ieftină pe măsură ce lista de aplicaţii de streaming creşte, dar aduc şi o sursă suplimentară de venituri.

Companiile media, în special, au încercat o varietate de modalităţi de a face afacerea de streaming profitabilă, de la publicitate la combaterea partajării parolelor şi până la reducerea costurilor.

Netflix şi-a schimbat politica la sfârşitul anului trecut şi a început să ofere un plan de abonament mai ieftin, susţinut de reclame.

Netflix a adoptat târziu publicitatea, dar, pe măsură ce creşterea numărului de abonaţi a încetinit, compania a instituit opţiunea în efortul de a creşte veniturile.

Compania a eliminat recent cel mai ieftin plan fără reclame, pentru a obţine mai multe înscrieri pentru opţiunea de anunţuri.

Directorii companiei au spus că economia planului său cu publicitate este mai mare decât planul de bază şi că publicitatea este incrementală pentru veniturile şi profitul Netflix.

 

Citeste si alte articole: