Șoferilor testaţi pozitiv cu aparatul Drager5000 nu li se face dosar penal

Fără dosar penal După discuțiile de zilele trecute,...

Piețe de investiții. Oportunități de explorat în 2024

Piețe de investiții Specialiștii au o serie de...

Soldaţii ruşi îşi acuză comandanţii de eşecurile de pe frontul din Ucraina

ExterneSoldaţii ruşi îşi acuză comandanţii de eşecurile de pe frontul din Ucraina

Soldaţii ruşi explică nereuşitele de pe frontul din Ucraina prin atacuri prost planificate şi dotare necalitativă.

Soldaţii ruşi îşi acuză comandanţii pentru multiplele eşecuri de pe frontul din Ucraina, Institutul pentru Studierea Războiului, în raportul lor din 20 septembrie, a analizat un apel video postat de membrii Batalionului 1 mobilizat al Rusiei al Regimentului 1442 din regiunea Altai.

Soldații ruşi au susținut că și-au abandonat echipamentul militar în zona Klishchiivka, situată la șapte kilometri sud-vest de Bakhmut după ce au primit ordine de la comandamentul militar rus să formeze un grup de asalt și să atace în direcția Bahmut.

Soldaţii ruşi

Soldaţii ruşi critică comandamentul militar

Combatanții au spus că comandamentul militar rus a început să trimită pe linia frontului diferite tipuri de militari. În special soldaţi care se află în spatele frontului. Lor nu li s-a oferit acces la cartușele de artilerie adecvate.

Personalul a raportat că obuzele lor nu detonează atunci când sunt trase, ceea ce este probabil rezultatul faptului că baza industrială militară a Rusiei încearcă să producă obuze cu o viteză mai mare. Astfel sunt ignorate măsurile de control al calității pentru a face acest lucru.

După ce au primit rapoarte că trupele ucrainene au anihilat aproape complet un grup de asalt care fugea din regiune și cea mai mare parte a unui regiment rus fără nume, militarii au remarcat că unitatea se confruntă cu un moral scăzut. În plus, membrii serviciului au afirmat că le lipsesc locații defensive și trebuie să se bazeze pe tunuri mici. În acelaşi timp ce ucrainenii au artilerie.

Contraofensiva ucraineană – lent, dar cu succes

Miercuri, forțele armate ucrainene au confirmat că au persistat în operațiunile lor ofensive în direcțiile Melitopol și Bakhmut. În timp ce, în regiunea Donețk, în localitatea Marinka, au respins cu succes nu mai puțin de zece atacuri din partea trupelor rusești.

„Forțele de apărare ale Ucrainei continuă operațiunea ofensivă în direcția Melitopol. Sunt acțiuni ofensive (de asalt) în direcția Bahmut. Au fost provocate pierderi de forță vie și echipament trupelor ocupante. Ocupantul este epuizat”, se arată în comunicat.

Citeste si alte articole: