Șoferilor testaţi pozitiv cu aparatul Drager5000 nu li se face dosar penal

Fără dosar penal După discuțiile de zilele trecute,...

Piețe de investiții. Oportunități de explorat în 2024

Piețe de investiții Specialiștii au o serie de...

Dani Mocanu, în lacrimi! Fratele lui se confruntă cu o maladie gravă!

MedicalDani Mocanu, în lacrimi! Fratele lui se confruntă cu o maladie gravă!

Fratele lui Dani Mocanu, cunoscut sub numele de Nando, a cerut magistraților permisiunea de a părăsi arestul la domiciliu. El a fost plasat inițial în arest preventiv la Penitenciarul Mioveni, împreună cu Dani Mocanu, după ce au agresat violent un bărbat într-o benzinărie în luna august a anului trecut. La începutul lunii mai, Nando a fost transferat în arest la domiciliu, alăturându-se astfel fratelui său, care era deja în aceeași situație.

Motivul pentru care Nando a cerut să părăsească arestul la domiciliu a fost necesitatea de a efectua acte medicale, mai precis o vizită la medicul stomatolog. Cu toate că magistrații au aprobat cererea sa de a părăsi domiciliul pentru motive medicale, Nando Mocanu trebuie să respecte cu strictețe condițiile impuse de instanță, altfel există riscul să fie readus în penitenciar.

“Solutia pe scurt: În temeiul art. 221 alin. 6 C.proc.pen., admite cererea, formulată de inculpatul MOCANU IONUT NANDO, aflat în stare de arest la domiciliu, şi permite acestuia să părăsească imobilul în care locuieşte în data de 10.08.2023 în intervalul orar 09.00-12.00 și în data de 17.08.2023 în intervalul orar 09.00-12.00 pentru a se deplasa la Clinica *****situată în ****, în scopul efectuării unor acte medicale. În temeiul art. 221 alin. 4 C.proc.pen., atrage atenţia inculpatului că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a măsurii sau a obligaţiilor care îi revin, inclusiv a perioadei în care i s-a permis acestuia să părăsească domiciliul, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive. În temeiul art. 275 alin. 3 C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Soluţia se comunică IPJ Argeş – Serviciul de Investigaţii Criminale – Biroul de Supravegheri Judiciar

Citeste si alte articole: