Câştigul salarial mediu net a crescut cu 12,7% în interval de un an

Câştigul salarial mediu În luna mai 2024, câştigul...

Cod roșu și pe șine. Trenurile circulă cu viteză redusă

Trenurile circulă cu viteză redusă. Traficul feroviar se...

Eurostat: Aproape un sfert dintre români nu își permit o masă adecvată

Studiu Eurostat Aproape 1 din 10 locuitori ai...

Vica Blochina: „Trend-ul acesta să fii naturală este pentru putori, pentru puturoase, să fii grasă, să fii nemachiată, să fii nevopsită!”

MedicalVica Blochina: „Trend-ul acesta să fii naturală este pentru putori, pentru puturoase, să fii grasă, să fii nemachiată, să fii nevopsită!”

Celebra Vica Blochina a stârnit o dezbatere intensă cu privire la conceptul de frumusețe și machiaj într-o emisiune recentă de pe propriul canal de YouTube. În această emisiune, ea a oferit sfaturi femeilor și și-a exprimat opinia cu privire la cele care aleg să iasă din casă fără a se aranja.

Ce a comunicat Vica Blochina cu privire la femeile care nu acordă atenție aspectului lor?

Vica Blochina a insistat asupra importanței faptului ca femeile să aibă grijă de propria lor apariție. Din punctul ei de vedere, o femeie care nu își vopsește părul și prezintă rădăcini albe, sau care are vârfurile părului deteriorate, ar trebui să nu fie surprinsă că bărbații nu o observă sau nu o apreciază din punct de vedere estetic.

Din punctul ei de vedere, o femeie care nu se vopsește și care are rădăcina albă, iar vârfurile arse, nu ar trebui să se întrebe de ce nu se uită bărbații la ele.
„Trend-ul acesta să fii naturală este pentru putori, pentru puturoase, să fii grasă, să fii nemachiată, să fii nevopsită. Eu nu înțeleg femeile care stau nevopsite, dacă ai părul alb, crește păr alb,vopsește-te la rădăcină.

Cum arăți tu ca femeie cu partea de rădăcină albă și vârfurile arse negre, este ceva oribil. Și apoi femeile acestea se întreabă de ce nu se uită bărbații la ele, păi de asta.”, a spus Vica Blochina în emisiunea ei.
În declarația sa, Vica Blochina susține că o femeie poate fi considerată sexi nu doar prin aspectul exterior, cum ar fi coafura sau machiajul, ci și prin atitudine și cuvinte.Ea subliniază că femeile au un dar natural de a fi cochete și de a atrage iubire, adăugând că, în opinia ei, o femeie ar trebui să arate bine, cel puțin într-o anumită măsură, dacă își dorește să fie iubită.

„Femeia poate să fie sexi, nu neapărat dacă este coafată, aranjată, poate să fie sexi prin vorbe, prin atitudine, dar dacă e femeie sexi ea vrea să arate bine. Noi avem acest dar, să fim cochete, să fim iubite, să flirtăm. Orice femeie care vrea să fie iubită, minim să fie aranjată”, a mai spus aceasta.

Ce a mai declarat blondina despre acest subiect

Vica Blochina afirmă că nu iese în public fără machiaj, menționând că aplică cremă pe față pentru a obține un aspect strălucitor.

Vedeta susține că se simte bine când arată bine și preferă să aibă părul strâns și aranjat, adăugând că acest aspect are importanță pentru ea.

Cu toate acestea, Vica Blochina recunoaște că s-a mai întâmplat să iasă în afara casei îmbrăcată într-o semi-pijama și să își găsească marea dragoste.

„Eu nu umblu nemachiată. Dacă sunt nemachiată, mă dau cu cremă pe față și lucește frumos. Da, se poate, pentru că mie îmi stă bine într-un fel. Mie îmi stă bine cu părul strâns, am părul blond, frumos, aranjat. Într-adevăr, s-a mai întâmplat să mă duc îmbrăcată în semi-pijama afară și să îmi găsesc iubirea vieții, s-a întâmplat și asta. Totul constă în atitudine și parfum bun, fără parfum nu ies din casă”, a mai declarat blondina.

Citeste si alte articole: