A început Lights On – The Night-Art Festival, la Timișoara

A început festivalul Lights On - The...

Tineri prinși drogați pe străzile din Timișoara 

Tot mai mulți tineri sunt depistați droguri...

Primăria Timișoara a început amenajarea a 50 de noi locuri de parcare în zona parcului Clăbucet

Din OrasPrimăria Timișoara a început amenajarea a 50 de noi locuri de parcare în zona parcului Clăbucet

Garajele din zona parcului Clăbucet au fost demolate, iar Primăria Timișoara a început să amenajeze 50 de noi locuri de parcare în această zonă. Aceste noi locuri de parcare sunt în curs de finalizare și sunt amplasate pe terenul pe care au fost demolat mai multe garaje, beneficiind astfel locuitorii din apropierea parcului Clăbucet din zona Șagului.

„Pe locul fostelor garaje sunt amenajate 15 noi locuri, reparăm parcarea ecologică degradată, reorganizăm strada și amenajăm și aici alte locuri pentru parcarea mașinilor. Dacă totul decurge conform planului, cele 50 de locuri de parcare vor fi gata în această toamnă, sfârșitul lunii septembrie – începutul lunii octombrie”, a afirmat Ruben Lațcău, viceprimarul Timișoarei.

Lațcău a adăugat că în zona respectivă sunt planificate și alte investiții, inclusiv extinderea Parcului Clăbucet.

„Cunoaștem nevoia de locuri de parcare în cartiere și continuăm să evaluăm zonele în care putem să amenajăm parcări, fără a sacrifica însă toate spațiile verzi. Este esențial să găsim un echilibru între dezvoltarea infrastructurii și conservarea și extinderea zonelor verzi și mă bucur că dorința locuitorilor din cartier este de a extinde Parcul Clăbucet. Avem deja un plan de intervenții în această toamnă: nivelarea solului, însămânțare, plantare de arbori și alte lucrări”, a precizat viceprimarul Timișoarei.

Citeste si alte articole: