Șoferilor testaţi pozitiv cu aparatul Drager5000 nu li se face dosar penal

Fără dosar penal După discuțiile de zilele trecute,...

Piețe de investiții. Oportunități de explorat în 2024

Piețe de investiții Specialiștii au o serie de...

Nuntă mare în showbizul românesc. Alex Velea și Antonia au dezvăluit când va avea loc evenimentul

MedicalNuntă mare în showbizul românesc. Alex Velea și Antonia au dezvăluit când va avea loc evenimentul

Formează un cuplu de mai bine de un deceniu, însă abia acum au decis să se căsătorească. Alex Velea și Antonia vor să facă nuntă și au anunțat când va avea loc evenimentul. Artistul a cerut-o în căsătorie în urmă cu aproximativ doi ani.

Alex Velea și Antonia se căsătoresc. Cei doi artiști formează un cuplu de mai bine de 10 ani și au împreună doi băieți, însă nunta nu a fost prioritară pentru ei, până acum. Recent, artistul a anunțat când va avea loc marele eveniment.

Artistul a cerut-o în căsătorie pe Antonia în 2021, iar momentul a fost unul emoționant. Alex Velea a regizat întregul moment pentru a-și surprinde partenera și a reușit. Inițial, artista credea că urmează să filmeze introducerea pentru clip. Alex Velea a început să vorbească primul și își exprima sentimentele pe care le are față de Antonia. Acela a fost momentul în care ei i s-a părut ceva dubios.

„Mă bucur că sunteți cu atâtea camere de luat vederi ca să imortalizăm momentul ăsta. E un moment foarte important în viața mea. Te-am adus aici ca să-ți spun că, de fapt, nu e un podcast, e un pretext. Vreau să-ți spun că-ți mulțumesc pentru anii în care m-ai făcut fericit. Te iubesc. Mi-au transpirat mâinile. Antonia, vreau să te întreb dacă vrei să fii soția mea”, a spus Alex Velea în 2021, profund emoționat.

Antonia a răspuns că își dorește să fie soția artistului. La final, Alex Velea și Antonia s-au îmbrățișat, s-au sărutat, iar ea a mărturisit că este într-adevăr șocată.

Alex Velea și Antonia fac nuntă

Artistul a mărturisit în urmă cu aproximativ doi ani a mai avut trei tentative de a o cere în căsătorie pe iubita sa însă nu a fost cu noroc. El era s-a gândit să pună marea întrebare în momentul în care au inaugurat casa, înainte să plece la Asia Express. O altă tentativă a fost când s-a întors din competiție. Însă pandemia i-a pus bețe în roate, așa că a amânat momentul.

A patra oară a reușit să își pună în aplicare planul, iar momentul a fost unul emoționant. Din cauza pandemiei, Alex Velea și Antonia au decis să nu se ocupe cu organizarea marelui eveniment.

„Nunta mi-ar plăcea să fie intimă, sa vedem când va fi, să se termine pandemia asta. Am vrea să fie cu porumbei, cu flori, ceva special. Noi nu suntem nici vaccinați”, a mai spus el.

Recent, artistul a anunțat că totul a fost stabilit, iar nunta va avea loc în primăvara anului viitor. El nu a dezvăluit data exactă.

Citeste si alte articole: