Genunchiul lui Nole. Călcâiul lui Ahile al sportului alb

Genunchiul lui Djokovic dezvăluie de fapt zona...

Mai multe restaurante din Aeroportul Otopeni, închise temporar de ANPC

Restaurante închise ANPC a închis temporar mai multe...

Ciolacu: „Va fi o reformă fiscală”

Anunțul premierului Premierul Marcel Ciolacu a transmis, luni,...

Săptămâna trecută a început intensificarea programului de îngrijire a parcurilor și spațiilor verzi din oraș

Din OrasSăptămâna trecută a început intensificarea programului de îngrijire a parcurilor și spațiilor verzi din oraș

Odată cu începerea noului an școlar, Primăria Timișoara acordă prioritate îngrijirii spațiilor verzi din zona unităților de învățământ din oraș. Autoritățile municipale subliniază că au intensificat programul de îngrijire a parcurilor și a zonelor verzi din oraș în această săptămână.

„Activitățile de cosire s-au desfășurat conform cerințelor de sezon, cu frecvența necesară pentru fiecare zonă în parte. Prioritate au școlile, grădinițele, parcurile și bulevardele principale, iar în cursul săptămânii, cosirea ierbii va continua și pe străzile secundare. Echipele partenerilor noștri lucrează cu program prelungit și desfășoară activități pe teren inclusiv în zilele de weekend, când au loc acțiuni specifice de finisare a lucrărilor începute în timpul săptămânii”, a transmis instituția.

Conform informațiilor furnizate de Primăria Timișoara, lucrările de cosire a ierbii vor continua și în weekend în următoarele locații: pe străzile Brașov, Madgearu, Filaret Barbu, Remus, Gh.Doja, A. Demetriade, Daliei, Alea Ripensia, Socrate, Timotei Cipariu, Odobescu, Moților, Treboniu Laurian, Oituz, Russel, Bd. Take Ionescu și Simion Bărnuțiu, Calea Lugojului, Ion Ionescu de la Brad, Câmpului, Armoniei, Marginii, Ștefan Procopiu, Aurora, Petru Vintilă, Titus Mureșan, Eternității, Dimineții, Splaiul Galați; în parcurile Uzinei, Frații Constantin, Lidia, Petofi Sandor; în zonele Amforei, Brândușei, Timiș, Teiului, Labirint, Dropiei, Metro 2, Mangalia, Căpitan Damșescu, Dreptatea, Posada, Baba Novac, Apateu, Căprioarei, Iosif Vulcan, Tigrului, Piața Istria; pe terenurile str. Ion Ionescu de la Brad, str. Holdelor garaje, str. Sfinții Apostoli Petru și Pavel; și în scuarurile Cugir, Lotusului, Edison, Macilor, Arhanghelii Mihail și Gavril. În cazul în care vremea devine nefavorabilă, activitățile vor fi reprogramate.

„Prin societățile din subordine și firmele contractante, Primăria Municipiului Timișoara se asigură că iarba este cosită în mod regulat. Obiectivul nostru principal este de a menține parcurile, locurile de joacă și zonele verzi într-o stare cât mai bună, pentru a oferi cetățenilor un cadru natural propice relaxării în aer liber”, a explicat instituția.

Citeste si alte articole: