România: consumul de droguri a coborât la vârsta de 9 – 10 ani

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate...

Actele necesare pentru înscrierea la liceu 2024

În perioada 25 – 30 iulie 2024,...

Sondaj: 6 români din 10 cred că nivelul lor de bunăstare va crește

Unii români sunt optimiști. Șase din zece români...

Preafrumoasa Gabriela Cristea, scoasă din sărite după ce o femeie i-a spus că e bolnavă: „Tiroida se mai tratează, dar prostia nu!”

MedicalPreafrumoasa Gabriela Cristea, scoasă din sărite după ce o femeie i-a spus că e bolnavă: „Tiroida se mai tratează, dar prostia nu!”

Gabriela Cristea este una dintre cele mai renumite prezentatoare de televiziune din România. Ea este activă pe rețelele de socializare și postează zilnic când se află în timpul său liber, împărtășind atât momentele fericite, cât și cele mai dificile.

Recent, vedeta TV a împărtășit printr-un clip video cum își petrece ziua, care nu a început într-un mod foarte bun. Gabriela a mărturisit că există perioade în viața ei când lucrurile nu evoluează conform așteptărilor. În timp ce împărtășea acest lucru, o internaută a sugerat că problema ar putea fi legată de glanda tiroidă.

În clipul video, prezentatoarea TV a exprimat dorința de a trece peste evenimentele negative cu care a început ziua și de a se relaxa prin sesiunea de cumpărături pentru casă.

 

„Mi s-au întâmplat niște lucruri, dar n-am să vă povestesc ca să nu vă fac capul mare cu ce mi s-a întâmplat mie. Mai degrabă, o să vă spun că zilele mele sunt cu susul în joș. Adică am momente în zi când alerg de zici că sunt la 100 de metri garduri, după care stau, după care iarăși alerg. Și cred că așa e și la voi, iar ritmul ăsta efectiv mă dă peste cap.

 

Cineva mă invidia de curând pentru faptul că am avut mult concediu. Da, dar din concediul ăla am intrat într-o alergătură nebună. Și acum sunt într-un moment în care stau, după ce am avut o dimineață de coșmar.

 

Și dacă tot stau, am zis că să-mi fac o bucurie. Și ce le place femeilor? Să cumpere cioburi.

 

M-am gândit că este cazul să înnoim vesela și am văzut ce a drăguț atunci când am cumpărat masa. Și am venit să mă uit mai în detaliu, așa că hai să mergem împreună și să vedem ce alegem.”, a povestit Gabriela.

 

 

Comentariul care a scos-o din sărite pe Gabriela Cristea

În urma celor relatate de ea, în secțiunea de comentarii a apărut un mesaj de-al unei internaute. Femeia își dădea cu părerea că această stare a vedetei este din cauza tiroidei:

 

„Această stare este de la tiroidă, din câte îmi amintesc cred că aveți și dumneavoastră. Și mie mi se întâmplă același lucru”, a fost comentariul care a scos-o din sărite pe vedetă, care a venit cu un răspuns:

 

„Această stare este de la nesomn și de la încurcă lumea cu care am treabă. Tiroida o mai tratezi, dar prostia nu. Îți mulțumesc că te-ai gândit la mine.”

Citeste si alte articole: