Șoferilor testaţi pozitiv cu aparatul Drager5000 nu li se face dosar penal

Fără dosar penal După discuțiile de zilele trecute,...

Piețe de investiții. Oportunități de explorat în 2024

Piețe de investiții Specialiștii au o serie de...

O navă fluvială, cu 186 de pasageri la bord, escală în Portul Constanţa

EconomieO navă fluvială, cu 186 de pasageri la bord, escală în Portul Constanţa

Reprezentanţii Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Constanţa (CN APMC) au anunţat că nava fluvială de pasageri Viking Rinda, cu pavilion Elveţia, a acostat sâmbătă, la terminalul de pasageri al portului Constanţa.

 

“Viking Rinda a sosit pentru trei zile la Constanţa cu 186 de pasageri la bord, majoritatea fiind americani, precum şi canadieni şi britanici. Echipajul este format din 52 de persoane. Programul pentru turişti cuprinde un tur al oraşului, vizită în centrul vechi, zona Cazino, portul Tomis şi Mamaia. Opţional, turiştii pot alege excursii în Delta Dunării, la Murfatlar pentru degustare de vinuri şi pot lua cina în Mamaia.D uminică se va face schimbul de pasageri, cei care au sosit la bordul navei, de la Viena, vor merge la Bucureşti, de unde se vor întoarce acasă, iar la prânz o nouă serie se va îmbarca pentru croaziera pe Dunăre la bordul navei Viking Rinda”, au transmis reprezentanţii CN Administraţia Porturilor Maritime Constanţa. 

 

Croaziera pe traseul Constanţa – Viena include opriri în mai multe porturi: Russe – Svistov – Nikopol – Vidin – Donji Milanovac – Belgrad – Novi Sad – Ilok – Vukovar – Mohacs – Budapesta – Bratislava.

 

Sursa citată a precizat că este a opta oară în acest sezon de croaziere când Viking Rinda a făcut escală la Constanţa şi mai are programate alte două sosiri până la finalul sezonului.

Citeste si alte articole: