Șoferilor testaţi pozitiv cu aparatul Drager5000 nu li se face dosar penal

Fără dosar penal După discuțiile de zilele trecute,...

Piețe de investiții. Oportunități de explorat în 2024

Piețe de investiții Specialiștii au o serie de...

Incident la decolare pe aeroportul din Iaşi: Un avion Wizz Air a lovit o pasăre, pilotul luând decizia ca aparatul să revină la sol pentru verificări tehnice

EconomieIncident la decolare pe aeroportul din Iaşi: Un avion Wizz Air a lovit o pasăre, pilotul luând decizia ca aparatul să revină la sol pentru verificări tehnice

Aeronava a fost verificată la sol, apoi a decolat către Italia.

 

Avionul a lovit pasărea în timpul procedurilor de decolare, pilotul hotărând ca aeronava să revină la sol pentru verificări tehnice.

 

Aeronava s-a rotit mai întâi de câteva ori deasupra Iaşiului, apoi a aterizat în condiţii normale pe aeroportul din Iaşi.

 

În urma unor verificări tehnice a rezultat că avionul nu a suferit vreo defecţiune, astfel că aeronava a putut decola în jurul orei 20.50 către Bergamo.

 

”Se întâmplă astfel de incidente, dar din fericire nimeni nu a avut de suferit. Pilotul este cel care decide coborârea la sol în asemenea situaţii, lucru care s-a şi întâmplat. Avionul a decolat apoi fără probleme, în urma unor verficări tehnice la sol”, a declarat pentru News.ro, directorul Aeroportului Iaşi, Romeo Vatră.

Citeste si alte articole: