Câştigul salarial mediu net a crescut cu 12,7% în interval de un an

Câştigul salarial mediu În luna mai 2024, câştigul...

Cod roșu și pe șine. Trenurile circulă cu viteză redusă

Trenurile circulă cu viteză redusă. Traficul feroviar se...

Eurostat: Aproape un sfert dintre români nu își permit o masă adecvată

Studiu Eurostat Aproape 1 din 10 locuitori ai...

Proiect de reconversie urbană în Constanța pe un teren de 38 hectare al Oil Terminal

ImobiliareProiect de reconversie urbană în Constanța pe un teren de 38 hectare al Oil Terminal

Un teren de 38 de hectare deținut de Oil Terminal S.A., societate din care Ministerul Energiei deține 87,75%, inactiv de peste 10 ani și care a găzduit spații de depozitare a produselor petroliere va fi transformat total.

Dezvoltatorul proiectului de reconversie este compania ieșeană IULIUS, care va achita către Oil Terminal S.A. o taxă anuală de superficie de 2 milioane de euro, indexabilă.

Investiția estimată în acest proiect este de peste 800 milioane euro și va integra grădini urbane, birouri, zonă de shopping și divertisment, facilități educaționale și culturale.

Ca primă etapă a asocierii, IULIUS și-a asumat stingerea obligațiilor de mediu cu privire la teren și ecologizarea acestuia, un obiectiv prioritar al Oil Terminal, un criteriu definitoriu în demersul de selecție al partenerului.

Portofoliul IULIUS cuprinde peste 310.000 mp de retail, în două proiecte mixed-use de regenerare urbană (Palas Iași și Iulius Town Timișoara), mall-uri regionale și proiectele Family Market.

Pe partea de birouri compania deține 15 clădiri cu o suprafață totală de peste 242.000 mp, în care sunt prezente peste 130 de sedii de companii și unde lucrează peste 25.000 de angajați.

CITEȘTE ȘI: Douglas a deschis cea mai mare parfumerie din România

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESS| ȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

Vezi sursa originala: Moneybuzz.ro

Citeste si alte articole: