A început Lights On – The Night-Art Festival, la Timișoara

A început festivalul Lights On - The...

Tineri prinși drogați pe străzile din Timișoara 

Tot mai mulți tineri sunt depistați droguri...

Luni, 18 septembrie, locuitorii de pe mai multe străzi din Timișoara vor rămâne fără apă

Din OrasLuni, 18 septembrie, locuitorii de pe mai multe străzi din Timișoara vor rămâne fără apă

Pe data de 18 septembrie 2023, între orele 8:00 și 19:00, va avea loc o operațiune de cuplare a conductei la intersecția străzilor Demetriade cu Divizia 9 Cavalerie. Acest lucru va afecta furnizarea apei pentru locuitorii de pe următoarele străzi: Divizia 9 Cavalerie, Olanda și Punctul Termic Olanda. În plus, presiunea apei va fi redusă în zonele I.I. de la Brad, Lipovei, în perimetrul delimitat de străzile Amurgului-Aradului, Câmpina-Sever Bocu, precum și în zona UMT. Această acțiune face parte din „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Timiș, în perioada 2014-2020”, în cadrul căruia Aquatim efectuează extinderea și reabilitarea rețelelor de apă și canalizare pe 92 de străzi din Timișoara.

Tot în data de 18 septembrie 2023, între orele 8:00 și 18:00, se va efectua o operațiune de cuplare a conductei la adresa străzii Bujorilor nr. 160, finanțată din surse private. În timpul desfășurării lucrărilor, locuitorii de pe străzile Bujorilor, Nicorești, Bârsei, Cercului și magazinul Lidl de pe strada Bujorilor vor rămâne fără furnizarea de apă. De asemenea, presiunea apei va fi redusă în Chișoda și Giroc.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal, este posibil ca apa să curgă tulbure din robinete. Având în vedere că această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri casnice până când aceasta se limpezește complet. În plus, se sugerează ca utilizatorii să ia măsuri pentru a stoca o rezervă de apă care să le acopere nevoile pe durata perioadei menționate.

Citeste si alte articole: