Bugetul casei. Cum să-l organizezi ca să economisești

Bugetul casei Cu toții ne dorim să punem...

Vrei o mașină? Trebuie să răspunzi la trei întrebări

Achiziție mașină Când te-ai hotărât să-ți cumperi o...

Primăria Municipiului Timișoara invită toți iubitorii de animale la Târgul de adopții ce va avea loc între 16 și 23 septembrie

Din OrasPrimăria Municipiului Timișoara invită toți iubitorii de animale la Târgul de adopții ce va avea loc între 16 și 23 septembrie

Primăria Municipiului Timișoara vă invită cu drag pe toți iubitorii de animale la Târgul de adopții „Și mie îmi stă bine în lesă! Ia-mă acasă!”, care face parte din campania de promovare a adopțiilor din adăpostul public pentru câini.

În parteneriat cu societatea care administrează serviciul de gestionare a populației canine fără stăpân și cu sprijinul asociației de protecție a animalelor „Animal Care Team”, suntem încântați să anunțăm organizarea unui nou Târg de adopții. Acest eveniment se va desfășura în Parcul Alpinet (lângă terasa Flora), în zilele de 16 și 23 septembrie 2023, între orele 10:00 – 14:00.

Pentru această ocazie, avem pregătiți 10 câini adorabili, care au fost deparazitați, vaccinați, sterilizați și microcipați. Ne asigurăm că fiecare patruped este pregătit pentru a deveni parte a unei familii iubitoare.

Dacă sunteți interesați să adoptați un companion de nădejde, vă așteptăm și în celelalte zile la adăpostul Danyflor. Aici, puteți găsi informații detaliate despre animalele disponibile pentru adopție și despre procedura de adopție pe site-ul oficial: www.danyflor.ro sau pe pagina de Facebook a adăpostului. Echipa noastră de voluntari de la Danyflor organizează programe de socializare în fiecare sâmbătă, pentru a ajuta câinii să se integreze mai ușor în noul lor cămin.

În calitate de cetățeni responsabili, vă îndemnăm să vă alăturați Primăriei Timișoara în promovarea creșterii responsabile a animalelor de companie, în controlul populației canine fără stăpân și în sprijinirea adopției câinilor din adăpostul public.

Vă reamintim că Primăria Municipiului Timișoara oferă un program de sterilizare gratuită, care acoperă costurile pentru aproximativ 2500 de câini. Această campanie are scopul de a ajuta persoanele cu venituri reduse, cu domiciliul sau reședința în Timișoara, și vizează prevenirea abandonului animalelor rezultat din înmulțirea necontrolată. Pentru a vă înscrie în program, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la adresa: alexandra.pintea@primariatm.ro sau prin telefon la 0256/969 la interior 198 sau interior 102, fără a mai aștepta direcționarea prin centrală. Apelurile vor fi gestionate de persoanele responsabile.

Citeste si alte articole: