Bugetul casei. Cum să-l organizezi ca să economisești

Bugetul casei Cu toții ne dorim să punem...

Vrei o mașină? Trebuie să răspunzi la trei întrebări

Achiziție mașină Când te-ai hotărât să-ți cumperi o...

Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara primește o donație generoasă

Din OrasSpitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara primește o donație generoasă

Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara va beneficia de o generoasă donație de echipamente și materiale medicale din partea companiei Mozzartbet, ca răspuns la solicitarea managerului Dorel Săndesc.

„Specificul perioadei economice pe care o traversează și unitățile sanitare, reconstituie o solidaritate creată în anii trecuți pentru suport și ajutor necesar așa încât pacienții să resimtă cât mai puțin din lipsurile pe care le reclamă sistemul de sănătate. Identificate pe o perioadă determinată, nevoile comunității formată din pacienți și cadre medicale se regăsesc , în parte, în numărul și calitatea echipamentelor medicale ce sunt dăruite de compania Mozzartbet.

Donația aduce în spital un defibrilator extern cu monitor, fotolii rulante pentru transport pacienți, stativ perfuzii, genți medicale, troliu medicație și tratament de intervenție, pulsoximetre medicale, mese instrumentar și masă examinare ginecologică .

Toate componentele sunt sisteme noi și complexe destinate îngrijirii pacienților, sunt de mare folos pentru spital și vor ușura mare parte din munca personalului medical. Conform Mozzartbet, compania organizează anual astfel de campanii și în unitățile din sistemul public de sănătate, un gest cu caracter universal pentru grija și susținerea pacienților”, a menționat dr. Andreea Rață, director medical al Spitalului Județean Timișoara.

Citeste si alte articole: