Programul plimbărilor cu vaporașul pe lacul din Parcul IOR a suferit modificări

Primăria Sectorului 3 anunță că programul plimbărilor...

Parcul Liniei din Sectorul 6 trece în Faza II

Pe 8 aprilie, Consiliul General al Municipiului...

Colegiul German „Goethe” e posibil să se extindă, anunță Clotilde Armand

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a declarat...

Protest inițiat de ONG-ul Inițiativa Timișoara, în fața sediului IPJT

Din OrasProtest inițiat de ONG-ul Inițiativa Timișoara, în fața sediului IPJT

Conform anunțului organizatorilor, în pofida subordonării Primăriei Municipiului Timișoara de către Inspectoratul de Poliție Județean Timiș, protestul inițiat de Inițiativa Timișoara împotriva abuzurilor și corupției din Poliția Română a început la ora 12 în fața sediului IPJT de pe Bd. Take Ionescu nr. 44-46.

La ora stabilită, câțiva protestatari s-au adunat la fața locului, pe trotuar, și au afișat două pancarte: „România – țară fără autorizație de funcționare” și „Fără corupție în poliție”. În scurt timp, au apărut trei jandarmi, unul dintre ei dialogând cu liderul protestului, un altul asistând la discuție, și cel de-al treilea filmând întreaga interacțiune. Converșația s-a desfășurat pașnic, purtătorul de cuvânt al jandarmilor comunicând că protestul poate continua.

Ulterior, Inițiativa Timișoara a postat un mesaj scurt pe pagina lor de Facebook: “După ce a plecat presa au revenit jandarmii să ne intimideze. Ne-au legitimat și ne-au trimis la pichetat Brigada 18 Mecanizată în Piața Libertății. E noaptea minții!”.

Citeste si alte articole: