Șoferilor testaţi pozitiv cu aparatul Drager5000 nu li se face dosar penal

Fără dosar penal După discuțiile de zilele trecute,...

Piețe de investiții. Oportunități de explorat în 2024

Piețe de investiții Specialiștii au o serie de...

UiPath își îmbunătățește rezultatele financiare, dar continuă să fie pe pierdere

MedicalUiPath își îmbunătățește rezultatele financiare, dar continuă să fie pe pierdere

Rezultatele financiare ale UiPath (PATH) au depășit așteptările, iar acțiunile au crescut cu 11,47% până la o valoare de peste 18 dolari. Veniturile companiei au crescut la 287,3 milioane de dolari, în urcare cu 19% față de anul precedent.

UiPath a raportat o pierdere în al doilea trimestru din 2023 de 77,6 milioane de dolari, în scadere cu 35% față de pierderea de 120,4 milioane de dolari din perioada similară a anului trecut.

Compania a anunțat că se așteaptă la venituri pentru al treilea trimestru fiscal cuprinse între 313 și 318 milioane de dolari și și-a mărit ușor estimările privind veniturile pentru întregul an, la 1,28 miliarde de dolari în medie.

Pe de altă parte, UiPath a fost dată în judecată de mai multe firme de avocatură din SUA, care afirmă că aceasta ar fi indus în eroare investitorii cu privire la perspectivele sale de crestere, ceea ce ar fi dus la pierderi.

UiPath furnizează o platformă de automatizare end-to-end care oferă o gamă de procese robotizate (RPA), inclusiv utilizarea inteligenței artificiale prin intermediul unei suite de programe interconectate.

Compania a început într-un apartament din București și a crescut până a devenit primul „unicorn” (un startup cu o valoare de peste 1 miliard de dolari) născut în România de pe bursa de la New York.

De asemenea, este foarte populară printre investitorii români, fiind a treia cea mai deținută acțiune de către românii care au conturi pe platforma socială de investiții eToro.

CITEȘTE ȘI: KFactory a lansat prima echipă de ingineri virtuali

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESS| ȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

Citeste si alte articole: