Șoferilor testaţi pozitiv cu aparatul Drager5000 nu li se face dosar penal

Fără dosar penal După discuțiile de zilele trecute,...

Piețe de investiții. Oportunități de explorat în 2024

Piețe de investiții Specialiștii au o serie de...

Petrecere mare în familia lui Dani Oțil. Vedeta de la Antena 1 s-a dezlănțuit

MedicalPetrecere mare în familia lui Dani Oțil. Vedeta de la Antena 1 s-a dezlănțuit

Fiul lui Dani Oțil a împlinit 2 ani, iar prezentatorul și soția sa, Gabriela Priscăriu, au pregătit o mulțime de surprize. Vedeta de la Antena 1 i-a făcut și o urare emoționantă băiețelului său.

Pe 10 septembrie 2023, fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu a împlinit doi ani. Părinții lui Tiago au distribuit mai multe poze cu băiețelul, încă de la primele ore ale dimineții. Aceștia i-au făcut și urări emoționante micuțului, dar și cadouri pe măsură.

„10.09.2021. Ora 22.24 și prima noastră poză împreună. Cea mai grea, intensă și frumoasă zi din viața mea. La mulți ani, minunea noastră!” a spus Gabriela Prisăcariu.

Dani Oțil

„2 ani deja…?? Vai de capul meu??? Viața cu două fecioare în casă trebuie să fie minunată ????”, a scris prezentatorul pe Instagram, care este zodia Fecioară, la fel ca fiul lui.

Dani Oțil, mesaj emoționant pentru fiul său

Înainte ca Tiago să se nască, Dani a scris o scrisoare emoționantă pentru fiul său. Prezenatatorul i-a promis micuțului că îl va face puternic și rezistent și că îl va ajuta cu tot ce poate. El a mai spus că nu va încerca să îl transforme în rezultatul sumei frustrărilor mele sportive sau profesionale. Moderatorul de la Antena 1 a recunoscut și că soția lui, Gabriela, este super-eroul lui preferat.

„Dragul meu «Cârcel» sau «Mâini de bătrânel», nu mă apuc acum să îți scriu mult, pentru că am mai scris acum 10 ani o scrisoare și 6 milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă… Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă și nu vreau să te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pentru asta.

Îți las rândurile astea aici, ca peste 10, 15 ani să dai scroll juma de oră până ajungi la postare și să înțelegi starea noastră, cât de mult te-am dorit, dar și panica ce ne-a cuprins. Dar, dacă părinții mei, care au muls și vaca, au terminat și facultate, s-au descurcat cu mine… Eu zic că reușim ceva. Aș vrea să fiu cu tine măcar la fel de bun cum au fost ei cu mine”. Tu ești fragil acum, dar promit să te fac puternic și rezistent…

Pentru că, în scurt timp, eu voi fi cel fragil (vârsta mea nu e de ședințe cu părinții, ci cu bunicii). Nu voi încerca să te transform în rezultatul sumei frustrărilor mele sportive sau profesionale. Tu NU vei fi un Dani Oțil mai bun. Tu vei fi tu. Bine… Cu două medalii la Olimpiada din 2040… dar tu! Am șters următoarele 3 idei, pentru că orice scriu acum cu un nod în gât și cu o bere în nas… sună a versuri de manele. Jur. Hai că închei. Dar dacă fumezi în liceu, vii acasă cu o urâtă belciugată sau nu iei bacul cu medie mare, să știi că deja am poze cu tine dezbrăcat și cu urme de c..a. Când o să afli de Spider-Man, Super Man, Bat Man… să știi că Mama ta e super-eroul meu preferat”, a scris Dani Oțil, pe rețelele sociale.

Citeste si alte articole: