Banca Transilvania a preluat grupul OTP din România

Tranzacție autorizată Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin...

Cum au răspuns Sabrina și Perneș după ce s-a speculat că ea ar fi însărcinată: „Vreau să vă anunț că…”

MedicalCum au răspuns Sabrina și Perneș după ce s-a speculat că ea ar fi însărcinată: „Vreau să vă anunț că…”

Giovana și Sese au celebrat botezul fiicei lor, iar la eveniment au participat prietenii lor de la sezonul 5 al emisiunii Mireasa, Sabrina și Perneș. Tânăra a ales să poarte o rochie diafană, ceea ce a stârnit speculații în rândul fanilor cu privire la o posibilă sarcină.

Sabrina și Perneș au împărtășit imagini de la botezul micuței Selina, iar fata a primit numeroase mesaje de felicitare însoțite de urări de „Sarcină ușoară”. Unii fani au observat detalii care le-au făcut să creadă că Sabrina ar putea fi gravidă, inclusiv aspectul ei fizic și o eventuală burtică. Mesajele au variat de la „Sarcină ușoară, Sabrina!” până la „Ești însărcinată?”

Perneș a abordat situația într-o manieră plină de umor și a postat un mesaj pe Instagram, care a stârnit amuzamentul soției sale. Deși nu a confirmat în mod direct sau negat zvonurile, fostul concurent din sezonul 5 a făcut o glumă subtilă care a suggerat că nu este pe cale să devină tată, cel puțin nu în viitorul apropiat.

Cum au răspuns Sabrina și Perneș de la Mireasa sezon 5 speculațiilor că fata ar fi însărcinată

„Vreau să vă anunț o chestie foarte importantă și împreună cu Sabrina ne cerem scuze pentru burtica ei că e prea mare. Bine… nu prea mare. E sănătoasă. Ideea e că doar azi am aflat. O să fie gemeni! Deci să știți! O să fie gemeni! Mulțumim pentru toate mesajele cu sarcină ușoară!”, a spus ironic Perenș, iar Sabrina a glumit și ea: „Unul negru, unul alb! Pisici, mă!”

Așadar, Sabrina și Perenș au tratat cu mult haz situația, dând de înțeles că nu este vorba despre o sarcină.

Cum au ajuns Perneș și Sabrina, participanți în sezonul 5 al emisiunii Mireasa, să devină un cuplu?
Perneș și Sabrina și-au început cunoștința în casa din sezonul 5 al emisiunii Mireasa. Perneș a simțit o atracție rapidă față de Sabrina și a încercat să o abordeze în diferite moduri pentru a o cunoaște mai bine și a se apropia de ea. Povestea lor a avut momente dificile, dar s-a încheiat cu fericire. Cu toate neînțelegerile și certurile care au avut loc în timpul emisiunii, cei doi au luat decizia de a face un pas important și de a se căsători civil. Chiar dacă inițial Sabrina era reticentă în privința acestui pas, ea a ajuns să considere că Perneș este bărbatul cu care dorește să își petreacă restul vieții.

Citeste si alte articole: