Banca Transilvania a preluat grupul OTP din România

Tranzacție autorizată Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin...

Cât timp l-a înșelat iubita lui Cătălin Bordea cu Spike?

MedicalCât timp l-a înșelat iubita lui Cătălin Bordea cu Spike?

Am obținut declarații exclusiv de la Cătălin Bordea după ce a aflat despre relația dintre fosta sa soție și cel mai bun prieten. Zvonurile privind o posibilă ruptură în relația celor doi au început să circule după ce juratul de la iUmor s-a întors din America Express.

Comediantul și Livia s-au căsătorit în 2014, iar după aproape 10 ani de căsnicie, cei doi au semnat recent actele de divorț. Ieri s-a aflat cu cine se iubea, de fapt, Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea! Sursele spun că relația secretă dintre Livia și Spike dura de mai mult timp. Am obținut declarații exclusive pentru Playtech Știri!

Cătălin Bordea a reacționat imediat după ce a aflat că fosta sa soție se iubește cu cel mai bun prieten. Acesta nu a ezitat să posteze un mesaj pe Instagram. Câștigătorul “America Express” a primit mii de mesaje din partea apropiaților și a fanilor, însă a preferat să răspundă public, prin intermediul rețelelor de socializare:
„Întotdeauna am considerat că oamenii care au valori comune ajung împreună. Mi s-a reconfirmat această credință, deodată cu anumite bănuieli.

Acum sunt într-un loc mai bun, de unde lucrurile se văd mai limpede. În rest, despre morți numai de bine.”, a scris Cătălin Bodea pe contul său de Instagram.

De cât timp ar dura, de fapt, relația dintre Livia și Spike
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea și Spike au fost surprinși sărutându-se pasional, ca doi adolescenți îndrăgostiți. Cine ar fi crezut că, Spike, cavalerul de onoare pentru Cătălin Bordea, la nunta care a avut loc acum 4 ani de zile, va fi surpins în ipostaze tandre cu fosta soție a bunului său prieten de o viață?

Bineînțeles… “În dragoste și în război totul este permis!”, dar se pare că relația ar dura de mai mult timp. Surse apropiate ne-au oferit declarații exclusive:

“Relația dintre Livia și Spike durează de câteva luni, iar până acum au reușit să rămână discreți. Cătălin Bordea știa despre relația Liviei cu Spike.

Ea, oarecum, l-a înșelat pe Cătălin, dar și Cătălin, la rândul lui, și-a făcut o nouă relație…Bine, într-adevăr, nu cu o prietenă de-ale Liviei!”, ne-au spus în exclusivitate pentru Playtech.

Citeste si alte articole: