Banca Transilvania a preluat grupul OTP din România

Tranzacție autorizată Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin...

Cătălin Cazacu s-a săturat de Ramona Olaru și a pus mâna pe o altă blondă!

MedicalCătălin Cazacu s-a săturat de Ramona Olaru și a pus mâna pe o altă blondă!

Cătălin Cazacu a stârnit interesul urmăritorilor săi! Cunoscutul prezentator de la Antena Stars a făcut apariție alături de o blondă enigmatică, menținând astfel suspansul în jurul vieții sale. După ce Spynews.ro, principalul site de știri mondene din România, a publicat imagini incendiare cu el în ipostaze incendiare, Cătălin Cazacu continuă să atragă atenția.

Desi este unul dintre cei mai râvniți bărbați din lumea showbiz-ului din România, se pare că femeile gravitează în jurul său! Deși este discret în ceea ce privește viața sa personală, Cătălin Cazacu nu ezită să apară în compania unor femei misterioase! Un astfel de moment a avut loc recent, când a fost surprins în prezența unei blonde.

După despărțirea de Ramona Olaru, Cătălin Cazacu nu a confirmat oficial nicio altă relație. Cu toate acestea, acest lucru nu a împiedicat apariția speculațiilor. La un moment dat, au circulat zvonuri că ar avea o relație cu celebra Denise Rifai, dar el a negat vehement aceste informații de la bun început. Cu câteva săptămâni în urmă, paparazzii de la Spynews.ro l-au surprins sărutându-se cu o blondă misterioasă, care părea să-i fi capturat atenția. De această dată, prezentatorul de la Antena Stars nu a oferit detalii, ci doar a postat o fotografie în care apare alături de blondă.

Identitatea acesteia rămâne secretă, deoarece nu a fost dezvăluită public. De asemenea, Cătălin Cazacu nu a făcut niciun comentariu care ar putea sugera că se află într-o relație.

În ceea ce privește poziția sa față de căsătorie, Cătălin Cazacu este cunoscut pentru succesul său în carieră și pentru popularitatea sa în rândul milioanelor de telespectatori care îl urmăresc în fiecare seară la emisiunea Xtra Night Show. Cu toate acestea, când vine vorba despre iubire, prezentatorul preferă să păstreze discreția.

Cu privire la statutul său amoros actual, rămâne o enigmă, dar cert este că nu are planuri imediate de căsătorie.

”Doamne ferește. Nu am auzit de zicala asta. Eu am prezentat foarte multe nunți, în continuare prezint și sper să prezint cât mai multe nunți, dar eu înțeleg obiceiul. Îmi place. Mie îmi plac foarte tare nunțile, atâta timp cât nu sunt ale mele. Unii se pricep să fie miri și mirese, alții se pricep să prezinte nunți. Hai să nu schimbăm rolurile, pentru că asta e problema țării. Fiecare să facă altceva (…) Hai să facă fiecare ce simte”, a declarat Cătălin Cazacu.

Citeste si alte articole: