Banca Transilvania a preluat grupul OTP din România

Tranzacție autorizată Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin...

Anamaria Prodan a pus mâna imediat pe Flavius Nedelea, la doar o zi după ce acesta s-a despărțit de Iulia Sălăgean!

MedicalAnamaria Prodan a pus mâna imediat pe Flavius Nedelea, la doar o zi după ce acesta s-a despărțit de Iulia Sălăgean!

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au repetat de mai multe ori că au rămas în relații prietenești, chiar după despărțirea lor, și că păstrează o legătură bună. De-a lungul timpului, afaceristul a avut o scurtă relație cu Iulia Sălăgean, dar recent s-au despărțit. Cu toate acestea, astăzi, la un eveniment monden, Flavius Nedelea și Anamaria Prodan s-au afișat împreună.

Atunci când au pus capăt relației lor, atât Anamaria Prodan cât și Flavius Nedelea au subliniat că nu există perspective de împăcare și că intenționează să rămână sprijinitori reciproci, chiar dacă au ales să meargă pe drumuri separate.

La scurt timp după ce Flavius Nedelea a confirmat că s-a despărțit de Iulia Sălăgean, cei doi au apărut împreună la un eveniment monden.

Imaginile recente postate de Anamaria Prodan au stârnit curiozitatea fanilor, care s-au întrebat dacă poate această apariție în public împreună reprezintă un prim semn de împăcare, având în vedere că Flavius Nedelea a ieșit recent din relația cu Iulia Sălăgean.

Impresara și afaceristul au fost prezenți la un eveniment și au pozat împreună în câteva fotografii, arătându-se aproape unul de celălalt. Anamaria Prodan a adăugat o scurtă descriere la această postare, numindu-l pe Flavius Nedelea „un prieten minunat al ei pe viață”.

În ceea ce privește despărțirea de Iulia Sălăgean, Flavius Nedelea a declarat că nu s-au înțeles și au hotărât amândoi să se despartă în mod pașnic.

Citeste si alte articole: