A început Lights On – The Night-Art Festival, la Timișoara

A început festivalul Lights On - The...

Tineri prinși drogați pe străzile din Timișoara 

Tot mai mulți tineri sunt depistați droguri...

Șantierele de pe mai multe străzi din Timișoara, închise până la începerea școlii

Din OrasȘantierele de pe mai multe străzi din Timișoara, închise până la începerea școlii

Viceprimarul Ruben Lațcău a asigurat că șantierele de pe mai multe străzi din Timișoara, care au perturbat traficul din cauza lucrărilor, vor fi închise până la începerea școlii. Acesta a făcut această declarație în cadrul emisiunii Pulsul Zilei de la Radio Timișoara, în care a explicat stadiul lucrărilor efectuate pe străzile care au fost reabilitate în timpul verii.

“Am planificat intervenții și refaceri peste vară și am planificat intervenții la rețeaua de apă-canal, în așa fel încât, la începutul școlii, în septembrie, o mare parte din aceste lucrări să fie finalizate și să putem să circulăm mai bine în Timișoara. Lucrarea de apă-canal de pe Calea Aradului și de pe Calea Torontalului va fi finalizată, inclusiv cu refacerea asfaltului. Pe Aleea Ripensia, de la stadion și până pe Michelangelo, a fost finalizată, deja a fost refăcut stratul final de asfalt. Piața Consiliul Europei este finalizată, mai este o singură bretea care va fi terminată. Când va începe școala, se va putea să se circule fluent”, precizează Ruben Lațcău.

Viceprimarul Ruben Lațcău a subliniat că lucrările de pe Bulevardul Cetății trebuie să fie finalizate până la sfârșitul acestui an, iar cele de pe strada Stan Vidrighin trebuie încheiate până în iunie anul viitor.


Citeste si alte articole: